Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [29/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [29/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [29/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [29/05/20].

Κριός

Αυτή τη στιγμή πιέζετε τα πράγματα προς μία κατεύθυνση, περισσότερο από όσο θα έπρεπε σύμφωνα με τους φίλους σας. Παρά ταύτα, δεν χάνετε κάτι να συνεχίσετε. Θα καταλάβουν πόσο δίκιο είχατε, μόλις σας δουν με το σέξι, καινούργιο σας φλερτ.

Ταύρος

Βεβαιωθείτε ότι ξοδεύετε όσο χρόνο είναι απαραίτητος για αυτά τα προβλήματα στο πίσω μέρος του μυαλού σας – και μόνο. Σήμερα θα καταφέρετε να τα κατανοήσετε περισσότερο και αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε ποια πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή σας.

Δίδυμοι

Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας και σταματήστε να προσπαθείτε τόσο σκληρά. Μόνο και μόνο επειδή τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από όσο θα έπρεπε, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ξεφεύγετε από τα όρια. Εξασκείστε την υπομονή σας.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα θα είναι υπέροχη ή χάλια για εσάς. Αν δείτε ότι δεν ξεκίνησε καλά, μπορεί να νιώσετε ότι θέλετε να κρυφτείτε από όλο τον κόσμο. Τα καλά νέα είναι ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν τις επόμενες μέρες και μπορεί να γνωρίσετε και κάποιον/α καινούργιο/α σέξι τύπο/κοπέλα.

Λέων

Σήμερα αισθάνεστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για κάποια νέα πτυχή της ζωής σας. Ίσως σχετίζεται με τη διατροφή ή την άσκηση. Προσπαθήστε να μην πάρετε τα αυτιά των φίλων σας με αυτό. Δεν είναι ωραίο να κάνετε τους άλλους να βαριούνται.

Παρθένος

Σχεδόν οτιδήποτε σας φαίνεται διασκεδαστικό σήμερα. Μπορεί ακόμη και να καταφέρετε να ξεκλέψετε ένα χαμόγελο από αυτόν/αυτήν τον/την γκρινιάρη/α, που αρέσκεται στο να χαλάει τη διάθεση των υπολοίπων. Μεταδώστε την καλή σας διάθεση. Κάποιο ενδιαφέρον άτομο σας παρακολουθεί.

Ζυγός

Να είστε προσεκτικοί σήμερα. Οι άλλοι είναι κάπως περίεργοι και μπορεί να ξεσπάσουν πάνω σας χωρίς λόγο. Μην κλιμακώνετε οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Τυχόν συγκρούσεις, θα μετατραπούν γρήγορα σε μακροχρόνιες μνησικακίες. Δεν χρειάζεστε κι άλλα δράματα στη ζωή σας.

Σκορπιός

Εσείς και οι κοντινοί σας άνθρωποι τα πάτε πολύ καλά σήμερα. Μπορεί να αποφασίσετε να συνεργαστείτε σε ένα σημαντικό, μακροπρόθεσμο εγχείρημα. Προχωρήστε το! Ποιος ξέρει ποιον/α θα γνωρίσετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Τοξότης

Το φλερτ μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο για εσάς σήμερα. Αν μη τι άλλο, επειδή δεν μπορείτε να πείτε όχι σε κανέναν. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει να κλειστείτε στο σπίτι σας. Απλά πριν δεσμευτείτε για οτιδήποτε, σκεφτείτε το δυο φορές.

Αιγόκερως

Σήμερα σκεφτείτε μήπως αλλάξετε ρόλους και συμπεριφορές. Αν συνήθως είστε το θήραμα, ήρθε η ώρα να γίνετε ο κυνηγός. Στην ερωτική σας ζωή, η ιδανική προσέγγιση είναι η ευθεία. Διεκδικήστε στα ίσια το αντικείμενο του πόθου σας. Μην περιμένετε το σύμπαν να δημιουργήσει τις ιδανικές περιστάσεις.

Υδροχόος

Σκέφτεστε φιλόδοξα σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Σκεφτείτε πώς φαντάζεστε τη ζωή σας σε δέκα ή είκοσι χρόνια από τώρα. Θα είστε παντρεμένοι με παιδιά ή θα ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο και θα φλερτάρετε ανέμελα;

Ιχθύες

Μην απορρίψετε καμία πρόταση από τους συναδέρφους σήμερα. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον/α μπορεί να γνωρίσετε στην έξοδο για ποτά μετά τη δουλειά. Κρατήστε ανοιχτό μυαλό και προετοιμαστείτε για την επόμενη μεγάλη περιπέτεια της ζωής σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments