Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [29/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [29/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [29/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [29/05/2020].

κριός

Αν πρόσφατα ήσουν κρύα, ή απομακρυσμένη, τότε ο αγαπημένος σου θα εκπλαγεί και ενδεχομένως θα ευχαριστηθεί, με τον τρόπο που οι προσεκτικές και συμπονετικές σου ιδιότητες λάμπουν, τώρα. Είσαι σε θέση να προσφέρεις τα σωστά επίπεδα υποστήριξης για να αγγίξεις την καρδιά του. Φρόντισε να προσφέρεις οποιεσδήποτε παρηγορητικές λέξεις σοφίας και παρακολούθησε τη σχέση σου να ενισχύεται και ν’ ανθίζει.

ταύρος

Δε χρειάζονται μεγάλες ή υπερβολικές χειρονομίες για να βοηθήσουν ώστε να εξαφανιστεί η αβεβαιότητα ή η ένταση από τη σχέση σου. Εύκολα μπορεί να παρερμηνευθούν κάποιες ασταθείς καταστάσεις και να σου φανούν πιο περίπλοκες απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τις αντιμετωπίσεις με συμπόνια κι ευαισθησία. Διατήρησε τις συζητήσεις με το ταίρι σου ανάλαφρες κι επιπόλαιες. Άφησε το γέλιο να γίνει το καλύτερο αφροδισιακό.

δίδυμοι

Δεν θα έχεις καμία αμφιβολία για το πόσο σε θαυμάζει και σε αγαπάει ο εραστής σου. Μπορείς κι εσύ να κάνεις ειλικρινείς συζητήσεις μαζί του και να του δείξεις την αγάπη σου έμπρακτα. Θα είναι διασκεδαστικό, ευχάριστο και θα το απολαύσεις. Βρες τρόπους για να δείξεις στον αγαπημένο σου, πόσο ιδιαίτερος είναι για σένα. Η αγάπη πρέπει πάντα να είναι αμφίδρομη… και ενθαρρύνεσαι να προσφέρεις ασφάλεια στο ταίρι σου, που ίσως αισθάνεται άβολα τελευταία.

καρκίνος

Η αγάπη, ο ειδύλλιο και η οικειότητα θα σε βάλουν σε σκέψεις να πειραματιστείς λιγάκι μαζί τους. Ίσως είναι καιρός! Μπορεί να έχεις συνηθίσει να σκέφτεσαι παραδοσιακά ή συντηρητικά τον ερωτικό σου τομέα. Τώρα είσαι έτοιμη να σκεφτείς πιο τολμηρά και δημιουργικά. Αν έχεις την επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικά, τότε υπέκυψε σ’ αυτό! Θα υπάρχουν ευχάριστα οφέλη.

λέων

Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά από αυτό που αισθάνεσαι και γνωρίζεις πως θέλει η καρδιά σου. Όμως, όσο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές είναι οι ασυνήθιστες σκέψεις σου, θα υπάρχει κάτι, που ίσως σου προκαλεί σύγχυση. Ίσως, θέλεις να μάθεις πού στέκεσαι με τον εραστή σου ή αν υπάρχει ελπίδα να συμβούν όσα επιθυμείς. Πάψε να απελπίζεσαι και να αγωνιάς. Κοίταξε τον έρωτα, μέσα από έναν πιο αισιόδοξο φακό.

παρθένος

Η ανυπομονησία σου, θα μπορούσε να εκδηλωθεί σαν μισαλλοδοξία. Αν συμβεί αυτό, τότε ίσως αντιμετωπίσεις, άσκοπα πολύπλοκα ζητήματα στη σχέσης σου. Ξέρεις πως μπορείς να κάνεις υπομονή όπου χρειάζεται. Τι σε σταματά λοιπόν? Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία, για να πει πώς και γιατί νιώθει απογοητευμένος σήμερα. Αντί να δείξεις μια αρνητική κι απρόσιτη συμπεριφορά… δοκίμασε κάτι εναλλακτικό.

ζυγός

Μην αφήσεις τον αγαπημένο σου να παρερμηνεύσει την ανάγκη σου για περισσότερο χρόνο ή χώρο, σαν αναποφασιστικότητα ή έλλειψη ενδιαφέροντος. Δεν πρόκειται να πιεστείς για να πάρεις μια απόφαση μόνο και μόνο επειδή αυτός θέλει μία άμεσα. Σκέφτεσαι το μέλλον καθώς εξετάζεις τις δυνατότητες που σχετίζονται με όσα έχεις στο μυαλό σου. Αν το ταίρι σου σε αγαπάει πραγματικά, τότε θα υποχωρήσει και θα σου δώσει ό, τι χρειάζεσαι.

σκορπιός

Τι μπορεί να είναι δυνατό? Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ερώτηση που θέτεις στον εαυτό σου, είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση. Μπορεί να νιώσεις καλύτερα αξιολογώντας ή σταθμίζοντας τις επιλογές σου. Αλλά υπάρχει συγκίνηση, που δεν είναι λιγάκι τολμηρή ή περιπετειώδης? Μπορείς να σκέφτεσαι τις παθιασμένες δυνατότητες, όσο θέλεις. Αλλά αν αισθάνεσαι ότι απαιτείται δράση, πάρτο σαν ένδειξη και ενεργοποιήσου.

τοξότης

Το να αποφασίσεις ν’ αποκαλύψεις όσα σκέφτεσαι και νιώθεις, μπορεί να είναι δύσκολο… κι αυτό είναι κατανοητό. Το τελευταίο πράγμα που πολλοί θέλουμε όταν αισθανόμαστε αβέβαιοι ή ανήσυχοι, είναι να κάνουμε τον εαυτό μας ευμετάβλητο με τις αποκαλύψεις μας. Ωστόσο, η επιθυμία να μιλήσεις ανοιχτά στον αγαπημένο σου, θα ενταθεί. Και όσα ήταν καιρό φυλαγμένα μέσα σου…θα αποκαλυφθούν.

αιγόκερως

Αν ένιωθες πως είχε κρεμαστεί ένα θλιβερό σύννεφο πάνω από τη σχέση σου, αλλά τώρα μπορεί να περάσει ο ήλιος και να τη φωτίσει… εμπιστέψου αυτό το συναίσθημα. Κάνεις πολύ περισσότερα από το να αισθάνεσαι απλά ανάλαφρη αντικαθιστώντας το σκοτάδι. Και θα εκπλαγείς, από το πού προέρχεται όλη αυτή η ανεμελιά. Θυμήσου απλά, πως όλοι οι Αιγόκεροι με τα χρόνια γίνονται μεγάλα παιδιά! Έτσι κι εσύ.

υδροχόος

Δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό στο να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες σου τώρα. Αν είσαι σε σχέση θα νιώσεις πως ο εραστής σου θα σε υποστηρίξει. Αν είσαι ελεύθερη τότε ίσως πιστεύεις πως η καλή θέληση ή η γενναιοδωρία σου, θεωρούνται δεδομένες. Το να ψάχνεις για τον τέλειο εραστή, έχει τα οφέλη του… αρκεί το ψάξιμο, να είναι σύντομο.

ιχθύες

Μπορεί να είναι η συγκεκριμένη περίοδος ή αυτό που νιώθεις, που σε κάνει να πιστεύεις πως υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα, που σε βοηθάει ν’ αγκαλιάσεις τις παθιασμένες δυνατότητές σου. Θα νιώσεις πως τα ερωτικά σου, θα πάρουν μια ένεση αυθορμητισμού και ζωντάνιας. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να αφήσεις τα όρια του σπιτιού σου, υπάρχουν οι ευχάριστες φαντασιώσεις, που μπορούν να καταλάβουν το μυαλό σου. Είναι ο τρόπος με τον οποίο εσύ και το ταίρι σου, κάνετε ο ένας τον άλλον να γελάσει…. κι αυτό θα αλλάξει τις προοπτικές σας με θετικό τρόπο, τώρα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments