Αθλητισμός

Ολυμπιακός Φράνκο Σολδάνο: Η Μπόκα θα ζητήσει παράταση δανεισμού

Ολυμπιακός Φράνκο Σολδάνο: Η Μπόκα θα ζητήσει παράταση δανεισμού
Ολυμπιακός Φράνκο Σολδάνο: Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Μπόκα Τζούνιορς ετοιμάζεται να ζητήσει από τον Ολυμπιακό να ανανεώσει τη συμφωνία για τον δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο.

Ολυμπιακός Φράνκο Σολδάνο: Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, ο β’ αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς και θρύλος της ομάδας, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε θα έχει επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού μέσα στην εβδομάδα, ζητώντας την επέκταση του δανεισμού του Φράνκο Σολδάνο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο 25χρονος επιθετικός τη φετινή σεζόν είχε 2 γκολ και 2 ασίστ με την ομάδα της Αργεντινής σε 13 συμμετοχές στη Superliga.

Οι άνθρωποι της Μπόκα πιστεύουν ότι ο Σολδάνο μπορεί να τους δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και θα περιμένουν την απάντηση της ομάδας του Πειραιά για τον πρώην παίκτη Ουνιόν που ανήκει στον Ολυμπιακό. Να τονίσουμε ότι με βάση το έγκυρο Transfrmarkt, η Μπόκα έχει και οψιόν να αγοράσει τον παίκτη, αλλά από ό, τι φαίνεται θα προτιμήσει να πάει σε πρόταση για εκ νέου δανεισμό.

Τι ισχύει για τον Κασάμι

«Γέφυρες» για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ρίχνει ο Παϊτίμ Κασάμι. Ο 28χρονος μέσος επιθυμεί να επιστρέψει στο «Καραϊσκάκης» ντυμένος στα ερυθρόλευκα και γι’αυτό τον τελευταίο καιρό ψάχνει τρόπους να το πετύχει. Ο Ελβετός κεντρικός χαφ αποχωρεί από τη Σιόν όπου φέτος μέτρησε 12 γκολ και 2 ασίστ σε 25 συμμετοχές γεγονός που τον κάνει να σκέφτεται ακόμη περισσότερο το μέλλον του και ιδιαίτερα στο Λιμάνι.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως για να προχωρήσει η υπόθεση του Κασάμι, θα πρέπει να πωληθεί κάποιος από τους υπάρχοντες μέσους των Πειραιωτών. Ο πρώην μέσος των «ερυθρόλευκων» τις προηγούμενες ημέρες άνοιξε κουβέντα με τους φίλους του στο instagram και όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει στη χώρα μας απάντησε: «Θα δούμε» ενώ ενώ σε ερώτηση για το αν του λείπει το «Καραϊσκάκης» είπε: «Ναι, πάρα πολύ». Ερωτηθείς για το ποιο ήταν το αγαπημένο του ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, απάντησε το παιχνίδι με την Γιουβέντους για το Champions League, στο οποίο μάλιστα είχε πετύχει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση (1-0). Υπενθυμίζεται, πως ο Ελβετός αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2014 ως το 2016 έχοντας 66 συμμετοχές και είχε 9 γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments