Αθλητισμός

Κασάμι Ολυμπιακός: Να επιστρέψει στον Πειραιά επιθυμεί ο Ελβετός

Κασάμι Ολυμπιακός: Να επιστρέψει στον Πειραιά επιθυμεί ο Ελβετός
Κασάμι Ολυμπιακός: Να ντυθεί ξανά στα «ερυθρόλευκα» θέλει ο Παϊτίμ Κασάμι.

Κασάμι Ολυμπιακός: «Γέφυρες» για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ρίχνει ο Παϊτίμ Κασάμι. Ο 28χρονος μέσος επι θυμεί να επιστρέψει στο “Καραϊσκάκης” ντυμένος στα ερυθρόλευκα και γι’αυτό τον τελευταίο καιρό ψάχνει τρόπους να το πετύχει. Ο Ελβετός κεντρικός χαφ αποχωρεί από τη Σιόν όπου φέτος μέτρησε 12 γκολ και 2 ασίστ σε 25 συμμετοχές γεγονός που τον κάνει να σκέφτεται ακόμη περισσότερο το μέλλον του και ιδιαίτερα στο Λιμάνι.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως για να προχωρήσει η υπόθεση του Κασάμι, θα πρέπει να πωληθεί κάποιος από τους υπάρχοντες μέσους των Πειραιωτών.

Ο πρώην μέσος των “ερυθρόλευκων” τις προηγούμενες ημέρες άνοιξε κουβέντα με τους φίλους του στο instagram και όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει στη χώρα μας απάντησε: «Θα δούμε» ενώ ενώ σε ερώτηση για το αν του λείπει το “Καραϊσκάκης” είπε: «Ναι, πάρα πολύ». Ερωτηθείς για το ποιο ήταν το αγαπημένο του ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, απάντησε το παιχνίδι με την Γιουβέντους για το Champions League, στο οποίο μάλιστα είχε πετύχει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση (1-0).

Υπενθυμίζεται, πως ο Ελβετός αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2014 ως το 2016 έχοντας 66 συμμετοχές και είχε 9 γκολ.

Όσον αφορά τις υπόλοιπα ονόματα που παίζουν για τον Ολυμπιακό, τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα πως ο Νίκλας Χουλτ έχει προταθεί στους Πειραιώτες. Φήμες θέλουν τον Σουηδό ποδοσφαιριστή να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, αν και για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Αλλά ακόμα και να προταθεί ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, στο λιμάνι δεν πρόκειται να ασχοληθούν μαζί του. Δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να μπει στα… παπούτσια του Τσιμίκα, σε περίπτωση που ο 24χρονος μπακ αναχωρήσει για ένα καλύτερο πρωτάθλημα, σύμφωνα με πληροφορίες από το «Φως των Σπορ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments