Lifestyle

Καλό μήνα: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εύχεται με μία φωτογραφία της στην παραλία

Καλό μήνα: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εύχεται με μία φωτογραφία της στην παραλία
Καλό μήνα: Mε μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία θέλησε να καλωσορίσει τον Ιούνιο η γνωστή ερμηνεύτρια.

Καλό μήνα: Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instgram, θέλοντας έτσι να καλωσορίσει και επίσημα τον Ιούνιο. Έτσι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με μια άκρως καλοκαιρινή της φωτογραφία θέλησε να ευχηθεί καλό μήνα στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Όπως θα δείτε στην ανάρτηση της ερμηνεύτριας  έγραψε χαρακτηριστικά: «Όνειρα…Καλό μήνα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όνειρα…☺️Καλό μήνα … #june #summer #dream #memories

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε συνεργασίες με καταξιωμένους μουσικούς και συνθέτες της τότε εποχής, όπως τον Ηλία Ανδριόπουλο , Διονύση Σαββόπουλο, Σταύρο Ξαρχάκο, Γιάννη Σπανό. Το 1985 συνεργάζεται για πρώτη φορά με το συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη, παιδικό της φίλο και ο δίσκος Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ, σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου, γίνεται σταθμός στην καριέρα της. Θα ακολουθήσει ο δίσκος Ανθρώπων έργα αλλά κι άλλες τέτοιες συνεργασίες μαζί του τα επόμενα χρόνια , όπως στο Δικαίωμα, Τρίτο στεφάνι , ο πολυσυλλεκτικός Όταν έρχονται οι φίλοι μου κ.ο.κ.

Ακολούθησαν συνεργασίες με τον Γιάννη Σπανό, τον Σταμάτη Σπανουδάκη , τον Ηλία Ανδριόπουλο , και τον Goran Bregovic. Σταθμός στην μουσική της διαδρομή η συνεργασία της με το Νίκο Αντύπα η οποία θα δημιουργήσει τους δίσκους Σαν ηφαίστειο που ξυπνά , και Υδρόγειες σφαίρες, σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου. Οι παραστάσεις στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Παπαϊωάννου έγραψαν ιστορία στα μουσικά δρώμενα και δισκογραφήθηκαν με το Σαν Ηφαίστειο που ξυπνά LIVE . Καταγράφηκαν 300 και πλεον παραστάσεις εντός και εκτός συνόρων. Ακολουθεί ο δίσκος Πες μου θάλασσα με τη συνεισφορά διαφόρων συνθετών / στιχουργών, μεταξύ των οποίων η Δήμητρα Γαλάνη μαζί με την οποία η Πρωτοψάλτη θα εμφανιστεί στο χώρο Vox την περίοδο 2004 – 2006. Ακολουθεί το Να σε βλέπω να γελάς (2004), που σε τρία τραγούδια η μουσική είναι του μουσικού Στέφανου Κορκολή με τον οποίο έκαναν live παραστάσεις για δύο χρόνια στο Gazarte με ιδιαίτερη επιτυχία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments