Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [01/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [01/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [01/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [01/06/2020].

Κριός

Αν είσαι αποφασισμένη να ακολουθήσεις ένα ερωτικό σχέδιο, τότε πρέπει να υιοθετήσεις μια πιο έξυπνη στρατηγική από αυτή που σκέφτεσαι. Υπάρχουν περισσότερα οφέλη αν είσαι οικεία και φιλόξενη παρά δυναμική και αδιαπραγμάτευτη. Γίνε αυτή που ζητάς χρόνο αν χρειαστεί, για να δημιουργήσεις ένα κλίμα άνεσης και αρμονίας. Ξέρεις ότι μπορείς να το κάνεις.

Ταύρος

Η εστίαση που θέλεις να δείξεις στα ερωτικά σου, θα αποδειχτεί δύσκολη, αν αντιμετωπίζεις διάφορους περισπασμούς σε άλλους τομείς της ζωής σου. Δεν μπορείς όμως να περιμένεις από τους άλλους να σου δώσουν το χρόνο που χρειάζεσαι για να απολαύσεις τις ερωτικές σου φαντασιώσεις, όταν η συμβολή σου απαιτείται σε κάτι άλλο. Αν αγωνίζεσαι να δημιουργήσεις ισορροπίες ανάμεσα στον έρωτα και την πεζή πραγματικότητα, επέλεξε προς τον παρόν τη δεύτερη.

Δίδυμος

Αν συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις ένα εμπόδιο στην επικοινωνία σου μ’ ένα φίλο ή τον αγαπημένο σου, τότε τίποτα δε θα σου φανεί δύσκολο αν εφαρμόσεις τη φαντασία σου. Αλλά το μυστικό της συναισθηματικής έκφρασης, βασίζεται στο να διατηρείς το μήνυμά σου, όσο το δυνατόν πιο γλυκό και απλό. Μπορεί επίσης να είσαι εσύ αυτή που πρέπει να κάνεις μια συντονισμένη προσπάθεια για να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου, ώστε να συμβεί.

Καρκίνος

Φυσικά και θα είναι υπέροχες και συναρπαστικές οι ερωτικές σου ιδέες! Αλλά προτού τις αποκαλύψεις στον ανυποψίαστο σύντροφό σου, φτιάξε στο μυαλό σου μια λίστα με τις προτεραιότητές σου. Μπορεί να είναι ενοχλητικό μερικές φορές όταν πιστεύουμε ότι κάποιος σκέφτεται ακριβώς όπως εμείς. Για αυτό ηρέμησε και σπάσε τις ιδέες σου σε πιο διαχειρίσιμα κομμάτια!

Λέων

Η παροχή και λήψη υποστήριξης στη σχέση σου, δεν χρειάζεται συνεχή αμφίδρομη προσπάθεια και αλληλεπίδραση. Και οι δύο θα μπορούσατε να είστε ιδανικοί ακροατές ο ένας για τον άλλον. Μπορείτε να το αξιοποιήσετε, μόνο όταν χρειάζεται. Το να πετύχετε κάτι μαζί, θα λειτουργήσει καλύτερα μ’ αυτόν τον τρόπο, αντί να διακινδυνεύσετε να μπείτε ο ένας στο δρόμο του άλλου.

Παρθένος

Το να ζητάς την υποστήριξη του συντρόφου σου, είναι κατανοητό. Το να υποθέτεις όμως πως θα συνδεθεί άμεσα με αυτό που χρειάζεσαι…είναι άλλη ιστορία. Μην πεις τίποτα, με την πεποίθηση ότι είναι μόνο θέμα χρόνου πριν κάτι κάνει κλικ στο μυαλό του εραστή σου. Εξοικονόμησε άγχος και απογοήτευση και για τις δύο πλευρές, μιλώντας κατανοητά. Με λίγη τύχη, ίσως να μην χρειαστεί να το επαναλάβεις.

Ζυγός

Όλα τα σημάδια θα μπορούσαν να είναι εκεί σχετικά με την πρόοδο της σχέσης σου. Αλλά τι θα κάνεις? Αυτή θα μπορούσε να είναι μια δύσκολη ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις, ειδικά αν είσαι ελεύθερη και γνωρίζεις πώς μπορεί μια πλατωνική σχέση να γίνει κάτι περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως αναρωτιέσαι μήπως και προσφέρεις ήδη πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, στη σχέση σου. Όμως υπάρχει μια αλήθεια σε αυτό το παλιό ρητό που λέει πως πρέπει να μετανιώνουμε γι’ αυτά που δεν κάνουμε στη ζωή.

Σκορπιός

Ξέρεις ότι έχεις πολλές ευθύνες εκτός της ερωτικής σου σφαίρας. Δώσε λοιπόν σ’ αυτά που χρειάζονται, την προσοχή που τους αξίζει. Μπορείς να σφυρίζεις ανέμελα ενώ εργάζεσαι, για να μπορέσει να περάσει γρηγορότερα ο χρόνος ή να σκεφτείς αυτά που θα κάνεις με το σύντροφό σου, όταν έρθει η ώρα. Μπορείς να αποφύγεις αυτό που είναι απλό, για να σου επιτρέψει να επικεντρωθείς χωρίς ενοχές, σε αυτό ή σε αυτόν, που σε εμπνέει πραγματικά… αργότερα.

Τοξότης

Η ανταλλαγή ιδεών με τον εραστή σου, είναι διασκεδαστική και σέξι. Αλλά τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ πιο διασκεδαστικά και αισθησιακά όταν οι δυο σας μάθετε περισσότερα ο ένας από τον άλλον. Θα εκπλαγείς από το πού πηγαίνει μια συζήτηση σχετικά με ένα θέμα, που είχες σκεφτεί να ακολουθήσεις μόνη σου. Όταν το αντικείμενο του πόθου σου εκφράσει ένα πραγματικά έντονο ενδιαφέρον γι’ αυτό, τότε θα ανακαλύψεις, πόσο πιο ευχάριστο θα είναι το μάθημα.

Αιγόκερως

Ό, τι φέρνει ένα ευπρόσδεκτο κύμα ζάλης στη σχέση σου, ενθάρρυνέ το κι άφησέ το να ρέει. Μπορεί να επιθυμείς άγρια να θυμίσεις στον εαυτό σου, πώς είναι να γελάς μέσα από την ψυχή σου. Όχι μόνο υπερέχεις στο να βοηθήσεις να το κάνουν και οι άλλοι, αλλά θα ανακαλύψεις πως κάνει το ίδιο και ο σύντροφός σου. Αυτό που κάνεις, μπορεί να μην είναι «πολιτικά σωστό» ή να μη φαίνεται ώριμο στα μάτια των άλλων, αλλά ποιος νοιάζεται? Γελάς! Αυτό έχει σημασία.

Υδροχόος

Θα αντιμετωπίσεις ένα ρομαντικό δίλημμα στη σχέση σου. Αντί να κουράσεις το μυαλό σου από την υπερβολική σκέψη, ξεκίνα να δημιουργείς μια λίστα ερωτήσεων για τις οποίες θέλεις απαντήσεις. Μην κάνεις υποθέσεις σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθεις, τότε η υποβολή ερωτήσεων για μια άμεση, και ειλικρινή απάντηση, είναι η καλύτερη στρατηγική.

Ιχθύες

Έχεις μια αφθονία θετικότητας και αισιοδοξίας στην ερωτική σου ζωή τώρα. Αυτό δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Μην στεναχωριέσαι για πράγματα ασήμαντα. Η ευγνωμοσύνη και η αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, μπορεί να κάνει ό, τι είναι βαρετό… να εξαφανιστεί γρήγορα από τον δεσμό σου.

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments