Ειδήσεις

Ηγουμενίτσα νεκρό παιδί: Bγήκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του 2χρονου κοριτσιού

Ηγουμενίτσα νεκρό παιδί: Bγήκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του 2χρονου κοριτσιού
Ηγουμενίτσα νεκρό παιδί: «Ο θάνατος επήλθε από ασφυκτικό μηχανισμό και χαρακτηρίζεται ως ατύχημα», σύμφωνα με τον καθηγητή Θ. Βουγιουκλάκη.

Συγκλονισμένη παραμένει τόσο η τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας, όσο και η υπόλοιπη χώρα, από την είδηση του θανάτου ενός δίχρονου κοριτσιού, που βγήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα Κυριακής, από εγκλωβισμό στα κάγκελα της κούνιας του. Έτσι  το απόγευμα της Δευτέρας 1 Ιουνίου βγήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του δίχρονου κοριτσιού στην Ηγουμενίτσα. Όπως ανέφερε ο καθηγητής Θ. Βουγιουκλάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, «ο θάνατος επήλθε από ασφυκτικό μηχανισμό και χαρακτηρίζεται ως ατύχημα», ενώ  μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εξέφρασε επιφύλαξη για τις προδιαγραφές ασφαλείας της κούνιας.

Υπενθυμίζεται το όλο ιστορικό της υπόθεσης από την οποία κατέληξε το παιδί στην Ηγουμενίτσα. Ειδικότερα, το 2χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Μαΐου, με τους γονείς του να το βρίσκουν με το κεφάλι σφηνωμένο στα κάγκελα της κούνιας του,  και με το πιθανότερο σενάριο της τραγωδίας, το οποίο μαρτυρούν οι δύο γονείς του μικρού κοριτσιού να είναι πως το παιδί μέσα στη νύχτα προσπάθησε να κατέβει από τη κούνια του, όμως στη προσπάθειά του, το κεφάλι του σφήνωσε ανάμεσα στα κάγκελα της κούνιας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ασφυξία.

Το δύο χρονών κοριτσάκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το πρωί από τους γονείς του, όταν αμφότεροι σηκώθηκαν από το κρεβάτι τους και κατευθύνθηκαν όπως κάθε μέρα στο έτερο δωμάτιο του σπιτιού. Η εικόνα όπως ήταν φυσικό προκάλεσε το σοκ της μητέρας, με τον πατέρα του άτυχου παιδιού να παίρνει την απόφαση να μεταφέρει το άψυχο σώμα του παιδιού του στο πλησιέστερο νοσοκομείο.  Σύμφωνα με τις αρχές, το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας ειδοποιήθηκε από τον εφημερεύοντα ιατρό του νοσοκομείου ότι τη Δευτέρα στις 7:30 το πρωί δύο γονείς μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις τους το παιδί τους, στο Κέντρο Υγείας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο: Κοριτσάκι δύο ετών πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του, βυθίζοντας στο πένθος την Ηγουμενίτσα. Τι δήλωσε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας για τα πρώτα ευρήματα και το πόρισμα του ιατροδικαστή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments