Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Η «μούσα» του ΚΡΗΤΗ TV ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα

Ιωάννα Μαλέσκου: Η «μούσα» του ΚΡΗΤΗ TV ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα
Ιωάννα Μαλέσκου: Η πολιορκία στο πρόσωπό της από τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας αποδίδει καρπούς, με την ξανθιά παρουσιάστρια να είναι μια ανάσα από το να πει το «ναι» και να ανοίξει τα φτερά της στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης.

Είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών στο τηλεοπτικό τοπίο. Η ξανθιά παρουσιάστρια με σταθερά βήματα κατάφερε από το ΚΡΗΤΗ TV να απασχολήσει τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με τα περισσότερα από αυτά να την πολιορκούν ασφυκτικά βλέποντάς την ως την ανερχόμενη δύναμη στην ψυχαγωγία. Η Ιωάννα Μαλέσκου ίσως να μην φανταζόταν ποτέ αυτή την εξέλιξη καθώς η πορεία της δεν προμήνυε τίποτα από αυτό που βιώνει σήμερα.

Γεννημένη στη Πρέβεζα η ξανθιά παρουσιάστρια ξεκίνησε τα όνειρά της στη Θεσσαλονίκη. Στην συμπρωτεύουσα έζησε τα φοιτητικά της χρόνια σπουδάζοντας παιδαγωγικά έχοντας στο μυαλό της πάντα να πάρει την ευκαιρία να διδάξει σε σχολείο. Αυτό δεν άργησε να έρθει καθώς όταν τελείωσε τις σπουδές της μετακόμισε στην Κρήτη ξεκινώντας ως δασκάλα δημοτικού σχολείου. Πήγα σε ένα ορεινό και δυσπρόσιτο χωριό. Εκεί έφαγα τα χαστούκια της ζωής μου, έφτασα στο σημείο να πω ότι θα δηλώσω παραίτηση. Πήγα με την πλατφόρμα και το κολάν στο χωριό χωρίς να ξέρω τι με περίμενε. Εγιναν πολλά περιστατικά. Εφτασα μέχρι στο σημείο να φοβάμαι διότι βρέθηκε κάποιος που με παρακολουθούσε. Ο λόγος ήταν ερωτικός, αλλά όλο αυτό είχε εμμονικό χαρακτήρα».

Η δασκάλα Ιωάννα αρχίζει να μετατίθεται πλησιάζοντας το Ηράκλειο. Τοτε κάποιος γνωστός την προσέγγισε και την παρότρυνε να δοκιμάσει την τύχη της σε διαγωνισμό ομορφιάς και κάπως έτσι δήλωσε συμμετοχή. Το 2017 λοιπόν η Ιωάννα Μαλέσκου στέφεται «Μις Κρήτη». Από εκεί και έπειτα τα πάντα άλλαξαν. Η Ιωάννα έκανε στροφή 180 μοιρών στην ζωή της  δοκιμάζοντας την τύχη της στην τηλεόραση αναλαμβάνοντας τα ηνία της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΚΡΗΤΗ TV, «Καλό Μεσημέρι».

Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της κοινό δημιουργώντας τον μύθο της «νέας Μενεγάκη». Η Ιωάννα Μαλέσκου διαθέτει όλο το πακέτο για να χαρακτηριστεί ως… επιτυχημένο πρότζεκτ. Ομορφιά, εμπειρία (την οποία πλέον έχει) και… νάζι το οποίο απαιτεί η ζώνη και το προϊόν που προβάλλει.

Φθάνοντας στο σήμερα, τα σενάρια για την μετακίνησή της στην πρωτεύουσα δίνουν και παίρνουν. Η Ιωάννα το τελευταίο διάστημα δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από δύο κανάλια (ALPHA και SKAI) πανελλαδικής εμβέλειας. Η απόφαση δική της. Η χαρά να είναι αυτή θετική όλη δική μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments