Ελλάδα

Βυτιοφόρο Πιερία: Πέθανε ο οδηγός του οχήματος που κάηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Βυτιοφόρο Πιερία: Πέθανε ο οδηγός του οχήματος που κάηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης
Βυτιοφόρο Πιερία: Τραγικό θάνατο βρήκε ο οδηγός βυτιοφόρου οχήματος που πήρε φωτιά στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών.

Έφυγε από τη ζωή ο οδηγός του βυτιοφόρου οχήματος που κάηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ύψος του Βαρικού Πιερίας. Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το βυτιοφόρο έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε στο όχημα κρίθηκε αναγκαία η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο έφτασαν άμεσα 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα από Κατερίνη, Λιτόχωρο και Λεπτοκαρυά, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα που ήταν ήδη νεκρός.  Εξαιτίας του τροχαίου δυστυχήματος, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού, με την τροχαία να προχωρά σε εκτροπή της κυκλοφορίας.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής

Νεκρός από τροχαίο και στο Περιστέρι

Νωρίτερα, άλλη μια τραγωδία συνέβη στο Περιστέρι στην Αττική. Το θύμα ήταν ένας 53χρονος δικυκλιστής. Πιο αναλυτικά, ξημερώματα της Τετάρτης 3 Ιουνίου, ο 53χρονος άνδρας, σύμφωνα με το patrisnews, επέστρεφε στο σπίτι του στην Αθήνα από τον Πύργο όπου διέμενε τον τελευταίο μήνα, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ωστόσο, η αιτία που η μηχανή του ανετράπη παραμένει άγνωστη. Ο άτυχος άνδρας έπειτα από το συμβάν διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αττικόν», όμως ήταν ήδη αργά για τον 53χρονο που σκοτώθηκε ακαριαία.

Σύμπτωση που συγκλονίζει – Είχε χάσει τον γιό του σε τροχαίο

Επισημαίνεται ότι ο άτυχος 53χρονος, τον Ιούλιο του 2011 είχε χάσει τον 18χρονο γιο του σε τροχαίο δυστύχημα -με μηχανάκι- που είχε σημειωθεί στην είσοδο της πόλης του Πύργου. Έτσι, η ίδια οικογένεια θρηνεί δύο άτομα από τροχαία, την αιτία που οδηγεί σχεδόν καθημερινά είτε στον θάνατο είτε στο νοσοκομείο λόγων σοβαρών τραυματισμών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments