Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τετάρτη [03/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τετάρτη [03/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [03/06/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [03/06/20].

Κριός

Κάντε κάτι όμορφο για την οικογένειά σας, που σας δίδαξε την σημασία της αγάπης και των σχέσεων. Δείξτε της πόσο ευγνώμονες αισθάνεστε για την καθοδήγησή της και όσα μάθατε από αυτήν.

Ταύρος

Δείξτε τη γοητεία σας στον κόσμο και να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε πολλούς θαυμαστές. Μπορεί συνήθως να λειτουργείτε με πολύ πιο διακριτικό τρόπο, αλλά κάτι τέτοιο θα σας πάει πίσω τώρα. Ζήστε με τόλμη.

Δίδυμοι

Μια σύμπτωση μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία. Αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, πρόθυμοι και ικανοί να την εκμεταλλευτείτε. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά όλη τη μέρα σήμερα.

Καρκίνος

Κάποιο άτομο που σας απέρριψε στο παρελθόν, επιστρέφει και πάλι στη ζωή σας. Θα του τείνετε κλάδο ελαίας; Μπορείτε να το κάνετε αλλά χωρίς να ρισκάρετε να πληγωθείτε συναισθηματικά. Ειδικά αν το ένστικτό σας σάς λέει όχι.

Λέων

Αυτό το ρομαντικό ραντεβού που προγραμματίζατε για απόψε; Το σύμπαν σας λέει να πάτε. Ακόμη και αν πρόκειται για κάτι που υπακούει στους κανόνες της κοινωνικής απόστασης, κάντε το όσο πιο ευφάνταστο μπορείτε. Όταν προσπαθείτε να κάνετε τους άλλους χαρούμενους, πραγματικά ξεπερνάτε τον εαυτό σας.

Παρθένος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να εκφράσετε την άποψή σας. Μεταφέρετε το μήνυμά σας χωρίς να ανησυχείτε για την ανταπόκριση του/της εν δυνάμει αγαπημένου/ης σας. Εξάλλου, η αλήθεια είναι που μετράει περισσότερο από όλα.

Ζυγός

Μετά από μια σειρά χαμένων ευκαιριών και ερωτικών αποτυχιών, αρχίζετε να βλέπετε φως στην άκρη του τούνελ. Αισθάνεστε ζαλισμένοι από χαρά, σαν να περπατάτε στα σύννεφα. Μήπως είστε ερωτευμένοι; Απολαύστε κάθε στιγμή.

Σκορπιός

Όλη αυτή η λάμψη μπορεί να είναι πολύ ελκυστική – τουλάχιστον στην αρχή. Εσείς, όμως, ψάχνετε για κάποιον/α που να επικοινωνεί μαζί σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Κάντε υπομονή μέχρι να έρθει στη ζωή σας κάτι αληθινό.

Τοξότης

Η παιχνιδιάρικη ενέργειά σας κερδίζει την προσοχή των ανθρώπων γύρω σας. Τα άστρα, όμως, προτείνουν να επικεντρώσετε την προκλητική σας διάθεση σε μία μόνο ερωτική προοπτική. Σήμερα ευνοείται η γνωριμία με ένα μόνο πρόσωπο.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε περισσότερο στον εαυτό σας και λιγότερο στην αναζήτηση της επόμενης σχέσης σας. Είστε πάντα πρόθυμοι να αποδεχτείτε το καλύτερο για τους άλλους. Γιατί δεν κάνετε το ίδιο και για τον εαυτό σας;

Υδροχόος

Οι αποτυχίες στην ερωτική σας ζωή τον τελευταίο καιρό, έχουν αφήσει τα σημάδια τους στην αυτοπεποίθησή σας. Όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη, το μόνο που βλέπετε είναι χιλιάδες ελαττώματα. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Αναγνωρίστε το πόσο υπέροχοι είστε.

Ιχθύες

Αυτό το άτομο μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για κάθε είδους σχέση, ακόμη και φιλική. Όλη η γοητεία του θα φθίνει μετά από τόσες σκηνές και μελόδραμα. Κρατήστε τα πράγματα απλά στη ζωή σας. Θα είστε πιο χαρούμενοι έτσι.

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments