Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα πλάνα του Μαρτίνς – Τι σκέφτεται για Φορτούνη

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα πλάνα του Μαρτίνς – Τι σκέφτεται για Φορτούνη
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετρούν στον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να σκέφτεται ήδη τους ποδοσφαιριστές που θα ρίξει στην «μάχη».

Ύστερα από σχεδόν τρεις μήνες το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (6-7 Ιουνίου). Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (19:30), με τους Πειραιώτες να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επιστροφή τους στη δράση.

Ο στόχος των “ερυθρολεύκων” είναι σαφής. Κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι κάθε αναμέτρηση πλέον μετράει “διπλά”.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δηλώνει πως η ομάδα του είναι έτοιμη αποφασίζοντας συγχρόνως σε ποιους παίκτες θα δώσει φανέλα βασικού. Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν, φαίνεται πως δεν θα προβεί σε αλλαγές επιλέγοντας τη γνωστή ενδεκάδα που χρησιμοποιούσε και πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Σε σχήμα 4-3-3 θα δούμε τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Ομάρ και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας, τον Σεμέδο και τον Μπα στόπερ. Οι Καμαρά, Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης θα είναι η τριάδα των χαφ με τον Βαλμπουενά και τον Μασούρα στα άκρα της επίθεσης. Ο Ελ Αραμπί θα αγωνιστεί στην κορυφή.

Το μεγάλο ερώτημα συγχρόνως είναι τι θα γίνει με τον Κώστα Φορτούνη:

Ο 27χρονος πέρασε μία δύσκολη χρονιά. Μετά τον τραυματισμό του, ακολούθησε η διακοπή και έτσι δεν έχει καταφέρει ακόμα να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Ο Μαρτίνς, όπως έχει φανεί μέχρι στιγμής δεν τον υπολογίζει για βασικό στο κυριακάτικο ματς. Ο “ερυθρόλευκος” αρχηγός έχει δοκιμαστεί από τον Πορτογάλο μόνο ως αλλαγή. Οπότε πολύ δύσκολα θα τον δούμε να αγωνίζεται από την αρχή του παιχνιδιού στην Τούμπα.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ποντάρει πολλά στον Φορτούνη και περιμένει πως και πως να ξαναβρεί τον καλό εαυτό του. Αυτόν που έκανε ότι ήθελε στο παιχνίδι. Άλλωστε τα προηγούμενα χρόνια έδειξε ότι μπορεί να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του “Γ. Καραϊσκάκης”.  Υπενθυμίζεται, πως τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε εννέα ματς και έχει πετύχει ένα γκολ, αυτό κόντρα στον Πανιώνιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments