Ειδήσεις

Καλύμματα για το πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου

Καλύμματα για το πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου
Τα συγκεκριμένα ανθεκτικά αδιάβροχα αξεσουάρ, είναι βολικά για όσους κάνουν τακτική χρήση του χώρου αποσκευών του αυτοκινήτου τους για να μεταφέρουν διάφορα αγαθά, όπως εργαλεία, αξεσουάρ κήπου, σετ αθλητισμού ή κατοικίδια.

Παράσχουν βοήθεια στη διατήρηση του πορτμπαγκάζ καθαρού και τακτοποιημένου δίχως πρόσθετα έξοδα, αποτρέποντας το γλίστρημα των αγαθών μέσα στο πορτμπαγκάζ κατά την οδήγηση. Τα συγκεκριμένα προϊόντα παράγονται από πλαστικό, καουτσούκ και ύφασμα. Υπάρχουν διαθέσιμα τόσο γενικής, όσο και ειδικής χρήσης καλύμματα. Στα μοντέλα αυτοκινήτων στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν, περιλαμβάνονται χάτσμπακ, στέισον βάγκον, σεντάν, ακόμη και πίκαπ.

Τα γενικής χρήσης καλύμματα, είναι κατάλληλα για σχεδόν το σύνολο των μοντέλων των αυτοκινήτων ή έχουν τη δυνατότητα να κοπούν σε συγκεκριμένες διαστάσεις. Τα ειδικής χρήσης είναι σχεδιασμένα για συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων και παράγονται με βάση τα χαρακτηριστικά του πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, οπότε ταιριάζουν απόλυτα. Ουσιαστικά, ο καθαρισμός και η τοποθέτηση του συνόλου των προϊόντων είναι απλός και διασφαλίζουν αξιόπιστη προστασία της εργοστασιακής ταπετσαρίας.

Με βάση τον σχεδιασμό τους, τα καλύμματα του πορτμπαγκάζ διαιρούνται σε επίπεδα καλύμματα και σκαφάκια με τοιχώματα (ονομάζεται και καλύμματα με υψηλά τοιχώματα). Τα δεύτερα κάνουν εφικτή την αποτροπή των κινδύνων λερώματος, μιας και παρέχουν προστασία σε ολόκληρο το πορτμπαγκάζ. Κάποια μοντέλα διαθέτουν μέχρι και κάλυμμα για τον προφυλακτήρα, που ξεδιπλώνει μόλις ανοίξει το καπό του πορτμπαγκάζ.

Για τα πίκαπ τώρα, στις ημέρες μας πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων παρέχουν μια μοναδική λύση – καλύμματα προστασίας σε σπρέι. Τα συγκεκριμένα προϊόντα πωλούνται σε σπρέι, οπότε έχετε τη δυνατότητα να κάνετε επίστρωση της καρότσας του πίκαπ σας με το χέρι. Η συγκεκριμένη λύση προστατεύει παράλληλα και το αυτοκίνητό σας από την τριβή και τη διάβρωση.

Συμβουλές για την επιλογή

Πλήθος κατασκευαστών αυτοκινήτων παρέχουν εργοστασιακά καλύμματα (σκαφάκια) για το πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, τα οποία έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε είτε την ώρα που αγοράζετε το αυτοκίνητο, είτε αργότερα από τη λιανική αγορά. Κατά την επιλογή ενός καλύμματος (σκαφάκι) πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τη συχνότητα χρήσης του πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας και τον τύπο των αντικειμένων που θα μεταφέρετε στο εσωτερικό του. Μπορείτε να βρείτε χαλάκια αυτοκινήτων στο ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments