Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [05/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [05/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [05/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [05/06/2020].

κριός

Θα είσαι σε πρώιμο στάδιο σχεδιασμού ενός θεαματικού πλάνου με τον αγαπημένο σου. Θα νιώθεις επιπλέον τολμηρή να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία στ’ όνομα της αγάπης. Η σημερινή έκλειψη πανσελήνου, επισημαίνει τις μεγάλες ιδέες και τα μακρινά σου οράματα, υπενθυμίζοντας ότι πρέπει να είσαι αισιόδοξη και να μην φοβάσαι. Έχεις το πράσινο φως απ’ το σύμπαν για να πετύχεις τους υψηλούς στόχους σου. Επομένως, απέβαλλε τις αβάσιμες ανασφάλειες, που σε κρατάνε πίσω.

ταύρος

Η ερωτική απόλαυση στη σχέση σου, δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη τώρα. Στην πραγματικότητα, όσο πιο απλή είναι, τόσο το καλύτερο! Η σημερινή έκλειψη πανσελήνου, σου προσφέρει την επιλογή να προχωρήσεις βαθύτερα τη σύνδεσή σου με τον εραστή σου. Ξεκίνησε αργά και συνέχισε όπως θέλεις….γιατί κάτι έντονο μπορεί να εδραιωθεί αν του δώσεις την ευκαιρία.

δίδυμοι

Μια πανσέληνος που επηρεάζει τις συνεργασίες, ανοίγει την πύλη της για να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Αυτό όμως βασίζεται στο να διατηρείς τα πράγματα γλυκά και τρυφερά στο δεσμό σου, αποφεύγοντας απερίσκεπτα λόγια. Θα τα καταφέρεις καλύτερα υποστηρίζοντας ένα ευφάνταστο μήνυμα με στοργή αντί να προχωρήσεις κατευθείαν στο σεξουαλικό κομμάτι.

καρκίνος

Θα εστιάσεις και θα προσπαθήσεις πολύ για τη σχέση σου αυτό το διάστημα Όμως η ερωτική σου ζωή θα σου φαίνεται λιγότερο εμπνευσμένη. Η σημερινή έκλειψη, επηρεάζει την προσφορά σου στους άλλους, υπενθυμίζοντας ότι δεν είσαι υποχρεωμένη να συνεχίσεις να δίνεις κάτι, που το κάνεις με το ζόρι. Αν ο εραστής σου πρέπει να λύσει κάτι μόνος του χωρίς να σε εξαντλήσει συναισθηματικά, τότε αυτό θα γίνει σαφές σήμερα.

λέων

Με μια έκλειψη που επηρεάζει την αγάπη και τον ρομαντισμό, να είσαι σίγουρη ότι θα αισθανθείς επιπλέον δημιουργική και εκφραστική. Η εμπνευσμένη φαντασία σου, θα δημιουργήσει ευχάριστες ερωτικές στιγμές….και η συναισθηματική διαφάνεια που προσφέρεις στον εραστή σου, θα έχει ανταπόδοση. Σου προσφέρεται μια νέα εποχή σύνδεσης με τον αγαπημένο σου, σε γλυκό και τρυφερό επίπεδο. Μόνο άφησε τη διαδικασία να ξεδιπλωθεί αργά. Επειδή θα ωφεληθείς πολύ.

παρθένος

Η έκλειψη πανσελήνου, φωτίζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια, ενθαρρύνοντάς σε να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου για ό, τι αλλάζει σχετικά με τις ανάγκες και τις επιθυμίες που έχεις στη σχέση σου. Απαιτείται αυτοανάλυση για να ξεκαθαρίσεις αυτά που θέλεις, και πιθανότατα δεν εστιάζεις σε ό, τι αφορά τις βασικές συναισθηματικές σου ανάγκες. Μην ανησυχήσεις γι’ αυτά που θ’ ανακαλύψεις, γιατί εξελίσσεσαι. Το ίδιο και οι ανάγκες σου.

ζυγός

Με μια έκλειψη πανσελήνου που επηρεάζει τις διαδικασίες σκέψης και το επικοινωνιακό σου στυλ, κάτι θα αρχίσει να υποψιάζεται το ταίρι σου, σχετικά με αυτά που λες και με αυτά που δε λες. Το πάθος στηρίζει την επιθυμία σου για αλλαγή. Το να κερδίσεις το σεβασμό από αυτόν που αγαπάς μπορεί να γίνει προτεραιότητα εδώ και τώρα.

σκορπιός

Το να αγωνιάς για ό,τι λείπει στην ερωτική σου ζωή, θα σε οδηγήσει να βγάλεις ανακριβή συμπεράσματα σχετικά με όσα δεν έκανες. Η σημερινή έκλειψη σε ενθαρρύνει να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που περιλαμβάνει όχι μόνο την εμπιστοσύνη στη σχέση σου, αλλά και το να κάνεις το σωστό στο όνομα της αγάπης. Έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τη σχέση σου και να δηλώσεις με σιγουριά αυτό που θέλεις … και περιμένεις να συμβεί.

τοξότης

Αυτή η έκλειψη πανσελήνου έχει μια ατζέντα, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις προς τα πού πηγαίνουν τα πράγματα στα ερωτικά σου. Μπορείς να είσαι σίγουρη πως κάτι θα έρθει στο φως. Όμως, η έναρξη της νέας εποχής προσφέρει μια πολύτιμη και έγκαιρη ευκαιρία να διαχωρίσεις αυτά που θέλεις από αυτά που δεν επιθυμείς. Έχεις στη διάθεσή σου μια έντονη και παθιασμένη ενέργεια. Αξιοποίησέ τη με σύνεση.

αιγόκερως

Η έκλειψη της πανσελήνου, επηρεάζει αυτό που κρύβεται ή «συμβαίνει στο παρασκήνιο» της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου. Αν τα πράγματα έχουν ενταθεί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τότε προσφέρεται θεραπεία αυτό το διάστημα. Μπορεί να προκύψουν καταπιεσμένες σκέψεις ή συναισθήματα Κάποια παρανόηση έχει δημιουργηθεί τελευταία ανάμεσά σας. Άφησε τη σαφήνεια να αντικαταστήσει τελικά, την αβεβαιότητα.

υδροχόος

Με μια έκλειψη που υπογραμμίζει τις ελπίδες και τις επιθυμίες σου, θα εντοπίσεις πόσο ισχυρότερο είναι το μήνυμα που πηγάζει από τα βάθη της καρδιάς σου. Η αλλαγή της σχέσης σου, απαιτεί το θάρρος να κάνεις τον εαυτό σου ευάλωτο. Θα έχεις όμως αιτιολογημένες επιφυλάξεις σχετικά μ’ αυτό. Όμως μια αυθεντική έκφραση αγάπης θα αντηχήσει σωστά στ’ αυτιά του αγαπημένου σου. Παίξε τον ρόλο που μπορείς στη νέα εποχή, ξεκινώντας με ένα κοινό όραμα – ή όνειρο.

ιχθύες

Η αισιοδοξία θα τροφοδοτήσει τις επαγγελματικές σου αναζητήσεις, και αυτό θα επηρεάσει υπέροχα την ερωτική σου ζωή. Η σημερινή έκλειψη πανσελήνου, στοχεύει στις φιλοδοξίες σας και σε ενθαρρύνει να ρισκάρεις με τα ερωτικά σου. Η θετική ατμόσφαιρα που επικρατεί στη μία περιοχή της ζωής σου, θα μπορέσει να συνδεθεί απευθείας με την άλλη. Γνωρίζοντας πως το ταίρι σου, υποστηρίζει τις φιλοδοξίες σου, θα μπορούσε να είναι το τελευταίο συστατικό, για να κάνεις σίγουρα βήματα προς την επιτυχία.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments