Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τρίβει τα χέρια του για Τσούμιτς – Ψάχνει κι άλλο ταλέντο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τρίβει τα χέρια του για Τσούμιτς – Ψάχνει κι άλλο ταλέντο
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Πέδρο Μαρτίνς «τρίβει» τα χέρια του με τον Νίκολα Τσούμιτς που κάνει εντυπωσιακή σεζόν στη Σερβία, αλλά δεν σταματά να κοιτάζει και για άλλα ταλέντα στη χώρα που του έχει «δώσει» μεγάλους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός θα χάσει το πρωτάθλημα μόνο αν «αυτοκτονήσει» ποδοσσφαιρικά με τη διαφορά που έχει με τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Έτσι, οι ιθύνοντες του συλλόγου σκανάρει την Ευρώπη για νέους παίκτες εν όψει και της νέας σεζόν. Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά κοιτάζει για να βρει ταλέντα στην Ευρώπη και μία χώρα με την οποία πάντα ασχολείται σοβαρά είναι η Σερβία.

Όπως αναφέρει το «Φως», οι «ερυθρόλευκοι» τρίβουν τα χέρια τους για τον Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος κάνει μία εξαιρετική σεζόν με τη Ραντνίσκι Νις ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη στη Σερβία γίνεται μεγάλη κουβέντα πως ο Ολυμπιακός έχει εντοπίσει κι άλλο ταλέντο και είναι έτοιμος να το αποκτήσει. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτές οι φήμες αληθεύουν.

Ο Τσούμιτς, πάντως, μπορεί να αποτελέσει «μεταγραφή» για την επόμενη σεζόν, καθώς με τη Νις εντυπωσιάζει. Άλλωστε, δεν έχει περάσει καιρός που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ που ακόμα μνημονεύεται στη Σερβία.

O 21χρνος Σέρβος έχει φέτος σε 20 παιχνίδια, 8 γκολ και 2 ασίστ με τη Ραντνίσκι στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας και με το τέλος της τωρινής σεζόν θα είναι ξανά διαθέσιμος για τον Ολυμπιακό.

Σοκ με τον Λάζαρο

Σοκ προκάλεσαν στον Ολυμπιακό και στον ίδιο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε αφού ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Έτσι, δεν πρόκειται να αγωνιστεί άλλο τη φετινή σεζόν, όπως έγινε γνωστό χθες.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, αφού λήγει το συμβόλαιο του. Ο Λάζαρος χτύπησε σε μια φάση, κατά τη διάρκεια του χθεσινού προπονητικού διπλού, στο δεξί γόνατο. Οι πόνοι ήταν έντονοι και το πρόγραμμα σταμάτησε. Αμέσως πήγε πάνω του το ιατρικό επιτελείο και τον εξέτασε. Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για μια κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου, αλλά στη συνέχεια ο παίκτης πήγε στο νοσοκομείο, όπου έβγαλε μαγνητική. Αυτή έδειξε πως ο Λάζαρος υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες. Μεγάλη η ατυχία για τον έμπειρο εξτρέμ ο νέος, ουσιαστικά, σοβαρός τραυματισμός που ήρθε σε μια στιγμή που έδειχνε δυνατός στις προπονήσεις…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments