Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Δράμα δίχως τέλος – Ξανά στο χειρουργείο η 34χρονη Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Δράμα δίχως τέλος – Ξανά στο χειρουργείο η 34χρονη Ιωάννα
Επίθεση με βιτριόλι: Σε ένα ακόμη χειρουργείο ετοιμάζεται να υποβληθεί η 34χρονη. Στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκεται η οικογένειά της αλλά και μια ολόκληρη ομάδα γιατρών.

Η υπόθεση της 34χρονης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο δεν έχει τέλος, καθώς η  Ιωάννα σήμερα ετοιμάζεται να υποβληθεί σε ένα ακόμη χειρουργείο, προκειμένου οι γιατροί να δουν την κατάσταση των εγκαυμάτων της, ενώ ταυτόχρονα οι αστυνομικές έρευνες είναι κοντά στον εντοπισμό της δράστιδας.

Υπενθυμίζεται ότι η καυστική ουσία έχει κάψει το 93% του προσώπου της. Στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκεται πάντα η οικογένειά της αλλά και μια ολόκληρη ομάδα γιατρών, πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Παράλληλα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας επισκέπτονται την Ιωάννα στο νοσοκομείο για λίγη ώρα, καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν επιτρέπει μεγαλύτερες επισκέψεις, προκειμένου να την κάνουν να θυμηθεί γεγονότα, και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει να προχωρήσουν στον εντοπισμό της δράστιδος.

Συνταξιούχος αστυνομικός αποκάλυψε ότι μία μαυροφορεμένη γυναίκα ερευνούσε το χώρο της επίθεσης επί πέντε ημέρες.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα με την μάσκα είχε μελετήσει, όχι μόνο το σχέδιο της επίθεσης, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα κρύψει την ταυτότητα της στην παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμα και τις ημέρες που έκανε κατόπτευση του χώρου που σημειώθηκε η επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί όχι μόνο κατάφεραν να διαπιστώσουν τις διαδρομές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η μυστηριώδης γυναίκα, προκειμένου να δει το χώρο και να καταγράψει τις κάμερες που έχει τριγύρω, αλλά ακόμα και τον τρόπο διαφυγής της, που είναι απλός και συνάμα δύσκολος ερευνητικά για τους Αστυνομικούς. Η δράστιδα έφυγε από το σημείο με ταξί, που είχε μισθωμένο ημέρες πριν το περιστατικό.

Το «σατανικό» σχέδιο της δράστριας

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έδρασε η “μαυροντυμένη” γυναίκα, που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η μυστηριώδης γυναίκα τηλεφώνησε από κεντρικό δρόμο της Αθήνας προκειμένου να κλείσει ραντεβού με το ραδιοταξί, που την απομάκρυνε από την περιοχή όπου εξαπέλυσε τη φρικτή επίθεση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το επίμαχο τηλεφώνημα έγινε το βράδυ της Τρίτης και είχε διάρκεια μόλις 30 δευτερόλεπτα. Αυτό που ζήτησε από την εταιρία ραδιοταξί, είναι ο οδηγός να την περιμένει στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, στον Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Καλλιθέα.

Πρόκειται για σημείο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την ασφαλιστική εταιρία όπου εργάζεται η Ιωάννα.Η οδηγός επιπλέον περιέγραψε την ύποπτη ως ψηλή, μάλλον νεαρής ηλικίας, και σχετικά αδύνατη. Ωστόσο κάποια πράγματα επάνω της, της έκαναν εντύπωση, πλην όμως δεν έδωσε σημασία καθώς ήταν οι ημέρες που μόλις είχαμε βγει από την καραντίνα. 

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, το πρώτο πράγμα που της έκανε εντύπωση ήταν τα μαλλιά της, για τα οποία εκτίμησε πως μάλλον είναι περούκα. Μάλιστα σκέφτηκε όπως είπε χαρακτηριστικά στους Αστυνομικούς πως ίσως η κοπέλα έπασχε από κάποια ανίατη ασθένεια και ίσως έκανε χημειοθεραπείες, με αποτέλεσμα να της πέσουν τα μαλλιά.

Επιπλέον, όπως αποκαλύπτει η ΕΡΤ, η γυναίκα η οδηγός του ταξί περίμενε την ύποπτη στην οδό Θησέως, αμέσως μετά την επίθεση στην Ιωάννα και την μετέφερε στο Παγκράτι. Μάλιστα, η περιγραφή που έδωσε για την γυναίκα, ταιριάζει απόλυτα με αυτή που είχε κάνει η Ιωάννα, αλλά και με το οπτικό υλικό με τη δράστιδα, που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments