Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [06/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [06/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [06/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [06/06/2020].

κριός

Χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, τι μπορεί να επιτευχθεί ρεαλιστικά στη σχέση σου. Μήπως ο αγαπημένος σου είναι υπερβολικά ενθουσιώδης για κάτι; Ίσως πρέπει εσύ, να περιορίσεις τον ενθουσιασμό του. Φαίνεται πως και οι δύο μοιράζεστε την ίδια επιθυμία για κάτι. Προσπάθησε όμως, να είσαι η απαραίτητη επιρροή γείωσης του συντρόφου σου τώρα.

ταύρος

Αν φτάσεις σε σημείο να πεις «αρκετά» τότε μπορεί να μην είναι για αρνητικούς λόγους. Σε περίπτωση που πρόσφατα ένιωθες συγκρατημένη ή περιορισμένη, θα μπορέσει να βρεθεί τρόπος, για ν’ απολαύσεις την ελευθερία στα ερωτικά σου. Πρόσφατα έπρεπε να κάνεις πολλές θυσίες στο όνομα της αγάπης. Τώρα, φαίνεται ότι θα ανταμειφθείς γι’ αυτό.

δίδυμοι

Ίσως, είναι η ικανότητα του εραστή σου που σε κάνει να νιώθεις άνετα και τον βλέπεις πιο ελκυστικό. Η ήρεμη προσέγγισή του, σε συνδυασμό με την έμφυτη σοφία του, θα σε σπρώξει να μάθεις περισσότερα γι’ αυτόν. Φαίνεται πρόθυμος να σου λύσει κάθε απορία. Προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς σωστά τις ανταλλαγές σας. Αν φαίνεσαι πολύ βιαστική, μπορεί να σε κάνει να δείχνεις έντονη.

καρκίνος

Μπορεί πρόσφατα να έχεις συνειδητοποιήσει την ανάγκη αλλαγής στην ερωτική σου ζωή. Αλλά φοβόσουν να την υποκινήσεις. Κάνοντας ένα γενναίο βήμα τώρα, θα νιώσεις καλύτερα. Γνωρίζεις επίσης πως οι πρόσφατες συνθήκες, δεν ήταν ιδανικές για να τολμήσεις. Τώρα όμως οδηγείσαι, προς την έγκαιρη και απαραίτητη κατεύθυνση. Λοιπόν, χαλάρωσε και καλωσόρισέ τη.

λέων

Το γέλιο, μπορεί να σπάσει εύκολα τον πάγο ανάμεσα στους ανθρώπους. Αυτό το διάστημα θα μπορέσεις να απολαύσεις τη συντροφιά κάποιου που έχει την ικανότητα να βλέπει την ελαφρύτερη πλευρά της ζωής. Συνήθως συμβαίνει το αντίστροφο. Επέτρεψε επίσης σ’ αυτό το άτομο να βοηθήσει, ώστε να οδηγήσετε τη σχέση σας, σε μια συγκεκριμένη προοπτική. Έτσι για αλλαγή, άφησέ τον να σε καθοδηγήσει.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

παρθένος

Αν ένα ρομαντικό θέμα φαίνεται να σε μπερδεύει ή είναι κάτι που δυσκολεύεσαι να αντιμετωπίσεις σωστά, τότε προσφέρεται η κοσμική υποστήριξη που χρειάζεσαι. Κανένα από αυτά δεν πρέπει να σε κάνει να νιώθεις άβολα. Μια απόφαση που νομίζεις ότι είναι απαραίτητη – και πιστεύεις πως είναι προς το συμφέρον σου- αλλά μπορεί να αφορά τον αγαπημένο σου, πιθανότατα δεν είναι τόσο περίπλοκη όσο φαίνεται. Άφησε το χρόνο να το αποδείξει.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζυγός

Μια στρατηγική που εφαρμόζεις στη σχέση σου, θα φανεί άκυρη. Μπορεί να προτιμάς να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις καθώς προκύπτουν, αλλά απαιτείται ένα σχέδιο αυτή τη στιγμή. Ο συγχρονισμός επίσης, μπορεί να είναι απαραίτητος. Με κάθε τρόπο, δημιούργησε ένα σχέδιο! Αλλά θα πρέπει να είναι ευέλικτο, λόγω Ουρανού που δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στη σχέση σου. Καλό θα ήταν επίσης να είσαι πιο ανοιχτόμυαλη και ίσως περισσότερο προετοιμασμένη να «πειραματιστείς».

σκορπιός

Πρέπει να αντισταθείς στην επιθυμία να δημιουργήσεις μια κατάσταση που εμπλέκει και τον αγαπημένο σου, που πιθανότατα νιώθει καλύτερα να είναι μόνος του τώρα. Μπορεί να το κάνεις από συνήθεια ή για να πάρεις μια απάντηση. Αλλά πίστεψε πως είναι πιο πιθανό να κυματίσεις μια κόκκινη σημαία σε έναν ταύρο. Αν πρόκειται για κάποιες πληροφορίες ή διευκρινίσεις που θέλεις από το ταίρι σου, τότε υπάρχουν λιγότερο αντιφατικοί και πολύ πιο ευαίσθητοι τρόποι, για να τις αποκτήσεις.

τοξότης

Ίσως να βλέπεις το δέντρο κι όχι το δάσος, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Πιθανόν να ακολούθησες την ίδια πορεία σκέψης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που παλεύεις τώρα να δεις μια κατάσταση, αμερόληπτα. Ίσως, ήρθε η ώρα να αλλάξεις τη γνώμη ή τη στάση σου. Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να το κάνεις, τότε το σύμπαν φαίνεται να έχει μια ενδιαφέρουσα επιλογή για να εξετάσεις.

αιγόκερως

Η αίσθηση της περιπέτειας ή της ανάληψης κινδύνων μπορεί να αντιμετωπιστεί με αντίσταση από τον αγαπημένο σου, που θα προτιμούσε να κρατήσεις και τα δύο πόδια σου στη γη. Μην το αφήσεις όμως, να γίνει αυτό έντασης ανάμεσά σας. Αυτός που αγαπάς μπορεί να έχει την άποψή του – αλλά κι εσύ έχεις την επιθυμία να φέρεις αυθορμητισμό στη σχέση σας. Θα υπάρξει συμβιβασμός? Σίγουρα.

υδροχόος

Αντί να παραιτηθείς από την πεποίθηση πως με τον αγαπημένο σου έχετε μια διαφορετική ιδέα ή ατζέντα για ένα κοινό σχέδιο, κοίταξε καλύτερα αυτό, για το οποίο συμφωνείτε και οι δύο. Γίνε αυτή που θα αναλάβει την πρωτοβουλία γιατί μπορεί να βρεθεί ένας συμβιβασμός ανάμεσά σας. Κράτησε τα πράγματα χαλαρά, και θα φτάσεις εκεί πιο γρήγορα από ό, τι νόμιζες.

ιχθύες

Θα εκπλαγείς με το πώς αντιδράς σε μια ερωτική σου κατάσταση. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται την απόκρισή σου, με έναν τρόπο που συνήθως δεν έκανες. Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις αντιπαράθεση μαζί του, τότε συγκρατήσου. Οποιαδήποτε αβεβαιότητα ή απογοήτευση δεν χρειάζεται να μετατραπεί σε βαθύτερη αρνητική ενέργεια, όταν προσφέρεται μια θετική – ή ευχάριστη – διέξοδος.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments