Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Επανεξετάζουν το πρότζεκτ του PAO TV

Παναθηναϊκός: Επανεξετάζουν το πρότζεκτ του PAO TV
Παναθηναϊκός: Εάν το πλάνο κυλήσει ομαλά, στόχος των στελεχών της πράσινης ΠΑΕ είναι το PAO TV είναι η λειτουργία του να ξεκινήσει από την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο επανέρχεται ξανά το πρότζεκτ, το οποίο έχει να κάνει με την λειτουργία του PAO TV. Σύμφωνα με την «Live» οι συζητήσεις του Γιάννη Αλαφούζου με στελέχη της ΠΑΕ βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες με τον πρόεδρο των «πρασίνων» να έχει ανάψει το πράσινο φως.

Εάν το πλάνο κυλήσει ομαλά, στόχος των στελεχών της πράσινης ΠΑΕ είναι το PAO TV είναι η λειτουργία του να ξεκινήσει από την έναρξη της επόμενης σεζόν. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως προς το παρόν η λειτουργία του PAO TV δεν φαίνεται να έχει κάποια σχέση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του «τριφυλλιού» για την επόμενη σεζόν τα οποία αναμένεται να πωληθούν στη Nova.

Ο Ρόκα ψάχνει και για αριστερό μπακ

Μετά την απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να αποτελέσει από τη νέα σεζόν παρελθόν ο Γιώργος Δώνης, ο Τσάβι Ρόκα είναι το απόλυτο «αφεντικό» όσον αφορά τα μεταγραφικά. Από τον νέο προπονητή μέχρι τους παίκτες που θα έρθουν για να στελεχώσουν το «τριφύλλι». Άλλωστε, αυτός θα έχει και την ευθύνη για τα αποτελέσματα και τις μελλοντικές αποδόσεις τους…

Σύμφωνα με το Sportime, που επικαλείται πηγές από την Ιβηρική χερσόνησο, ο Τσάβι Ρόκα αναζητά (εκτός από δεξιό μπακ, winger και παίκτη στον άξονα) και αριστερό μπακ. Αν αυτή η πληροφορία ευσταθεί, τότε ο Ισπανός δεν εμπιστεύεται τουλάχιστον για τη βασική ενδεκάδα, κανέναν από τους Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και Βασίλη Ζαγαρίτη για την επόμενη χρονιά. Η εφημερίδα επισημαίνει ότι, έτσι, ένας εκ των δύο θα πρέπει να αναζητήσει άλλη ποδοσφαιρική στέγη. Chatzitheodoridis

Οι παίκτες του αθηναϊκού ντέρμπι θα γονατίσουν κατά του ρατσισμού

Το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού θα στείλουν οι ποδοσφαιριστές του μεγάλου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (7/6, 21:30). Μετά από πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ που έγινε δεκτή από τη Super League, οι παίκτες της Ένωσης και αυτοί του «τριφυλλιού» θα γονατίσουν συμβολικά στον αγωνιστικό χώρο, αμέσως μετά το ενός λεπτού σιγή της λίγκας για τα θύματα της πανδημίας, προκειμένου να δείξουν την αντίθεσή τους στον ρατσισμό αλλά και να τιμήσουν τον Αφροαμερικανό Τζορτζ Φλόιντ που δολοφονήθηκε στην Μινεάπολις από τον αστυνομικό Ντέρεκ Σόβιν.

Αδιαμφισβήτητα η πρωτοβουλία αυτή εμπίπτει στις θεμελιώδεις αρχές της ΑΕΚ από την ημέρα της ίδρυσής της, σύμφωνα με τις οποίες ο ρατσισμός και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην κοινωνία. Ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος εξέφρασε την ευχή, αυτή η κίνηση να βρει μιμητές σε όλα τα ματς της πρεμιέρας των play offs, μαζί με την ελπίδα για καλύτερη δυνατή και χωρίς προβλήματα επανέναρξη του πρωταθλήματος.

O Παναθηναϊκός έστειλε το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού και στην προπόνηση της Τετάρτης. Με βασικό σύνθημα «we can’t breathe» οι παίκτες του «τριφυλλιού» γονάτισαν αποτίοντας φόρο τιμής στον Τζορτζ Φλόιντ. Στο κέντρο βρέθηκε ο 21χρονος Κριστιάν Κόναν, ο Ιταλός με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού που είχε παίξει ως δανεικός στον Λεβαδειακό στον α’ γύρο του πρωταθλήματος. Το πανό που σήκωσαν οι δώδεκα «πράσινοι» έγραφε «we can’t breathe». Επίσης, στην ανάρτησή της στα social media, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγραψε: «Together we are stronger. All against racism. Enough is enough», που σημαίνει «Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί. Όλοι μαζί ενάντια στο ρατσισμό. Ανεχτήκαμε αρκετά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments