Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Με «επιχειρησιακή» τηλεκάρτα τηλεφώνησε η «μαυροφορεμένη»

Επίθεση βιτριόλι: Με «επιχειρησιακή» τηλεκάρτα τηλεφώνησε η «μαυροφορεμένη»
Επίθεση βιτριόλι: Τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια και τα λάθη που έκανε η «μαυροφορεμένη» γυναίκα πριν και μετά την επίθεση.

Δεν σταματούν οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα. Όλο και περισσότερα στοιχεία για τη δράστη της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές. Η γυναίκα φαίνεται να είχε σχεδιάσει προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια της επίθεσης. Μάλιστα, σύμφωνα, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου και οι αστυνομικοί έχουν ορισμένα στοιχεία στα χέρια τους.

Παράλληλα, ένα στοιχείο στο οποίο έχουν στρέψει την προσοχή τους οι αρχές είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε η δράστις για να καλέσει ταξί ώστε να την παραλάβει από το σημείο της επίθεσης. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γυναίκα χρησιμοποίησε την ίδια τηλεκάρτα τρεις φορές, μόνο για αυτόν τον σκοπό. Συγκεκριμένα, τη χρησιμοποίησε την ημέρα που έγινε η επίθεση ενώ φέρεται να κάλεσε με αυτή την τηλεκάρτα άλλες δύο φορές, κάνοντας πρόβες. Ωστόσο, το μυστηριώδες πρόσωπο πίσω από την επίθεση δεν χρησιμοποίησε μόνο τηλεκάρτα και φέρεται να έκανε κάποια λάθη, τα οποία φέρνουν τις αρχές ένα βήμα πιο κοντά στη δράστη.

Στο «μικροσκόπιο» περίπου 10.000 κλήσεις

Επεξεργασία περίπου 10.000 τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, την Τετάρτη 20 Μαΐου, στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, πραγματοποιείται από τους ειδικούς, με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση και την διερευνούν να πιστεύουν ότι από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, σε συνδυασμό με ορισμένα άλλα, θα εντοπιστεί η δράστιδα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ. Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας περιμένουν να συνέλθει η 34χρονη από τα αλλεπάλληλα χειρουργεία στα οποία υποβάλλεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να την επισκεφθούν πάλι και να προσπαθήσουν, εκτός των άλλων, να διασταυρώσουν κάποιες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

Σημειώνεται επίσης ότι όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, η άτυχη γυναίκα δεν έχει αναγνωρίσει, έως σήμερα, κάποιο πρόσωπο, αλλά ούτε και μια φωνή από ηχητική καταγραφή. Πάντως, η Αστυνομία εκτιμά ότι μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να υπάρξει σημαντική πρόοδος των ερευνών που θα «φωτίσουν» το πρόσωπο της άγνωστης μαυροφορεμένης που επιτέθηκε στην 34χρονη.

Τι ήταν αυτό που «πρόδωσε» τη δράστιδα

Μπορεί, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, η δράστιδα η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα να είχε σχεδιάσει με μεγάλη προσοχή την επίθεση στην άτυχη Ιωάννα, μα φαίνεται πως δεν πραγματοποίησε το τέλειο έγκλημα. Και αυτό γιατί όσο περνούν οι μέρες οι αστυνομικοί βρίσκουν όλο και περισσότερες «τρύπες» στο σχέδιό της. Και παρότι δεν την έχουν εντοπίσει ακόμα, αυτά τα… σφάλματά της λειτουργούν υπέρ των αστυνομικών.

Τα πιο πρόσφατα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρμόδιοι έχουν να κάνουν με την εικόνα της γυναίκας από κάμερες ασφαλείας και την καταγεγραμμένη φωνή της όταν τηλεφώνησε στην εταιρεία ταξί, ενώ πλέον γνωρίζουν και τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποίησε. Ακόμα λοιπόν, στήνουν τον φάκελό της ώσπου να είναι σε θέση να γνωρίζουν την ταυτότητά της. Επίσης, σύμφωνα με «Το Βήμα της Κυριακής», αποκαλύφθηκε και το σκίτσο της γυναίκας με το βιτριόλι, στο οποίο έχουν καταλήξει οι Αρχές. Η δράστις φαίνεται να μεταφέρει το βιτριόλι σε μπλε παγούρι και η ίδια να φοράει πιθανότατα περούκα, μαύρα γυαλιά, χειρουργική μάσκα, γάντια, καπαρντίνα, ενώ έχει και σακίδιο πλάτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments