Video

MasterChef 4 spoiler 8/6: Σημαντική αποκάλυψη για το μέλλον του ριάλιτι

MasterChef 4 spoiler 8/6: Σημαντική αποκάλυψη για το μέλλον του ριάλιτι
MasterChef 4 spoiler 8/6: Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για την πορεία του παιχνιδιού και μάλιστα προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη.

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για το MasterChef 5. «Σιγά σιγά ο κόσμος μπαίνει σε μια κανονικότητα. Έχουμε κρατήσει το προσωπικό μας. Η μόνη διαφορά και πολύ σημαντική είναι ότι έχουμε μειώσει πολύ τις θέσεις και τα κουβέρ που κάνουμε στο “κάθισμα”, όπως το λέμε εμείς εστιατορικά.

Όταν ήμουν δέκα ετών ήξερα ότι μου άρεσε η μαγειρική, αλλά δεν το είχα σκεφτεί ως επάγγελμα ποτέ, αλλά πάντα μου άρεσε η μαγειρική. Ήμουν 16 ετών όταν αποφάσισα να γίνω μάγειρας. Ήμουν παιδί του μπαμπά, ο οποίος ήταν πιο πολύ φίλος. Με τη μαμά είχαμε άλλη σχέση. Είμαστε δεμένη οικογένεια, παρά το διαζύγιο των γονιών μου. Όταν “χάνεις” έναν γονιό δεν το ξεπερνάς. Εγώ εν μέρει πήρα το ρόλο του μπαμπά, όσον αφορά τη αδερφή μου. Πιστεύω στον Θεό. Έχω τον πνευματικό μου και πηγαίνω όταν μπορώ στο Άγιο Όρος, μου αρέσει αυτό.

Έχω πετάξει πιάτο στα σκουπίδια επειδή κάποιος δεν έκανε αυτό που του είχα πει. Από το 1993 δεν έχω σταματήσει να δουλεύω, στην αρχή δούλευα τζάμπα. Στο σπίτι μου το ψυγείο είναι άδειο, δεν υπάρχει τίποτα μέσα. Έχω αρκετές ιδέες για εκπομπή, θα δούμε στη συνέχεια. Το MasterChef είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ωραία μαγειρική, αξιόλογους καλεσμένους. Το ριάλιτι υπάρχει και μέσα στις κουζίνες. Εγώ πρώτη φορά το είδα τώρα στην καραντίνα, τώρα έκατσα να δω επεισόδια. Γίνεται συζήτηση για την επόμενη σεζόν, είμαστε όλοι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι και πάμε μάλλον για το 5», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Λίγα λόγια για τον Πάνο Ιωαννίδη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ έχει ζήσει και στη Θεσσαλονίκη και την Ιταλία. Η οικογένειά του κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο αντικείμενο της μαγειρικής σε σχολή της Θεσσαλονίκης ενώ αργότερα εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές. Ξεκίνησε την καριέρα του ως σεφ στα μέσα της δεκαετίας του 1990 έχοντας δουλέψει σε διάφορα εστιατόρια στο Μιλάνο και τη Σαρδηνία.

Το 1999, επέστρεψε στην Ελλάδα, ξεκινώντας να εργάζεται στη Βασιλική Πρεσβεία της Δανίας μέχρι και το 2014. Το 2007 απέκτησε bachelor στο restaurant management, στο marketing και το βιομηχανικό σχεδιασμό έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων. Παράλληλα με την παρουσία του στην Πρεσβεία υπήρξε καθηγητής σε μαγειρικές σχολές για 9 χρόνια ενώ συνεργάστηκε με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους ως food stylist σε περιοδικά γαστρονομίας. Το 2019 άνοιξε το ιταλικό εστιατόριο Ovio στο κέντρο της Αθήνας.

Το 2010 δήλωσε συμμετοχή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής για επαγγελματίες chef «Top Chef» που προβλήθηκε από τον ANT1 τη σεζόν 2010-2011. Αποχώρησε οικειοθελώς σχετικά νωρίς για να συνεχίσει τις δουλειές του εκτός του τηλεοπτικού προγράμματος. Την άνοιξη του 2017, όταν έγινε γνωστή η επιστροφή του τηλεοπτικού προγράμματος «MasterChef Greece» στην ελληνική τηλεόραση μέσω του Star Channel, ανακοινώθηκε πως έχει μία από τις τρεις θέσεις της κριτικής επιτροπής με τις άλλες δύο να συμπληρώνουν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Σωτήρης Κοντιζάς. Η παρουσία του στην εκπομπή τον έκανε αναγνωρίσιμο στο ευρύ κοινό. Παραμένει στην κριτική επιτροπή του «MasterChef» από τον Μάιο του 2017 μέχρι σήμερα, για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments