Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνέντευξη Τύπου: Παρακολουθείστε ζωντανά όσα δηλώνει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνέντευξη Τύπου: Παρακολουθείστε ζωντανά όσα δηλώνει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ
Δείτε LIVE την συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανοίγει τα χαρτιά του για όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα λίγες ώρες νωρίτερα κυκλοφόρησε και η αρχική τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ. Αυτή ανέφερε: ” Όλο αυτό το διάστημα έχω ακούσει και έχω διαβάσει πολλά για το τι θα πω σήμερα… Πραγματικά αξίζετε κάποιοι ΟΣΚΑΡ σεναρίων επιστημονικής φαντασίας. Τι διάβασα; Ότι θα φύγω από τον Παναθηναϊκό λόγω της κόντρας με τους οργανωμένους.

Τι διάβασα; Ότι θα φύγω επειδή φέτος είναι η πρώτη φορά που θα χρειαστεί να βάλω λεφτά… Τι διάβασα; Ότι πλακώθηκα με τους παίκτες για το αν θα πληρωθούν το 65% ή το 80%… Τι διάβασα; Ότι πλακώθηκα με τον Καλάθη γιατί χάνει τα λεφτά του στον τζόγο και ξημεροβραδιάζεται στα ηλεκτρονικά καζίνο και γι’ αυτό τον διώχνουμε…

Τι διάβασα; Ότι έχω οικονομική αδυναμία γενικά και ότι θα ρίξω το μπάτζετ…». Θυμίζουμε ότι όλο αυτό το διάστημα τρέχει το πρότζεκτ του PAO Alive που η αλήθεια είναι ότι δεν είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Σε πρόσφατες τοποθετήσεις του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αν δεν βρει συμπαίκτες καθώς είναι μόνος του και παλεύει για την επιβίωση του συλλόγου στα περισσότερα αθλήματα.

Δείτε ζωντανά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments