Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος τέλος από τον Παναθηναϊκό – Δείτε ποιοι αναλαμβάνουν

Δημήτρης Γιαννακόπουλος τέλος από τον Παναθηναϊκό – Δείτε ποιοι αναλαμβάνουν
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό άμεσα και έβαλε πωλητήριο στην ΚΑΕ.

Μια βόμβα μεγατόνων έριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην συνέντευξη Τύπου που δίνει αυτή την ώρα. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό άμεσα. Σε πρώτη φάση οι Μάνος Παπαδρόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος θα είναι οι άνθρωποι που θα τρέξουν την επόμενη ημέρα του συλλόγου. Παράλληλα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι δεν αποχωρεί μόνο από την προεδρία, αλλά και από την ΚΑΕ γενικότερα.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι βάζει πωλητήριο στην ΚΑΕ για 25 εκατομμύρια ευρώ όπως είχε δεσμευθεί στο παρελθόν παρά το γεγονός ότι οι εκτιμήσεις μιλούν για αξία 75 εκατομμυρίων. «Είχα πει ότι την 1η Ιουλίου θα έδινα το μάνατζμεντ σε άνθρωπο εμπιστοσύνης μου. Από αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση για 25 εκατ. ευρώ. Δεν είχαμε μπει ως τώρα σε διαδικασία αποτίμησης αυτού του τεράστιου μπραντ.

Δεν θα πάρω τα λόγια μου πίσω. Μέχρι να βρεθεί αγοραστής, η ΚΑΕ θα πορευτεί από ανθρώπους εμπιστοσύνης, χωρίς καμία παρέμβασή μου και με βάση τα έσοδα που θα έχει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι Μάνος Παπαδρόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος. Αυτοί θα τρέχον από σήμερα τον Παναθηναϊκό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα λίγο αργότερα σε ερώτηση για το μέλλον του Νικ Καλάθη παρέπεμψε στους Μάνο Παπαδόπουλο και Τάκη Τριαντόπουλο, δείγμα του ότι παίρνει αποστάσεις από τα θέματα της ομάδας.

Έδειξε Basketball Champions League

Σε άλλο κομμάτι της συνέντευξης τόνισε ότι το Basketball Champions League είναι το μέλλον του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. «Η Ευρωλιγκα έχει φτάσει στο σημείο μηδέν λόγω του κ. Μπερτομέου. Μόνο ο Παναθηναϊκός φωνάζει. Αλλά ποιος να φωνάξει άλλωστε; Σου λέει μετά FFP και κουνά το δάχτυλο. Η Ευρωλίγκα είναι ένα μαύρο κουτί, οι ομάδες δεν ξέρουν πόσα είναι και πού πάνε τα έσοδα. Για όσους πουν ‘τώρα τα θυμήθηκες;’, θυμίζω ότι το 2002 είχαμε απειλήσει να μην παίξουμε στον τελικό και από το 2009 αντιδρούμε, πότε ο Παύλος, πότε ο Θανάσης και πότε εγώ. Η Μακάμπι, ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ στηρίζουν την Ευρωλίγκα και μας το παίζει μάγκας ο Μπερτομέου. Τα λεφτά του Pool είναι από το τηλεοπτικό συμβόλαιο των ομάδων. Εμείς συντηρούμε την Ευρωλίγκα. Είναι δυνατό να συμφωνείς με τους παίκτες για μείωση; Ποιος είσαι εσύ; Ωμός εκβιασμός! Όταν ένας αθλητής έχει παίξει για το 65% και οι ομάδες έχουν χάσει το 50%, πας και τους προσφέρεις το 80 ή το 85%. Θεωρείς ότι οι αθλητές είναι ανόητοι να ρισκάρουν. Άκουσα να λένε στην ΓΣ ότι Ευρωλίγκα χωρίς Παναθηναϊκό δεν υπάρχει. Ας το πει κάποιος και στον Μπερτομέου. Η Ευρωλίγκα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό με τον χειρότερο τρόπο.

Έκλεισαν το ΟΑΚΑ παραμονή του αγώνα με τη Φενέρ δείχνοντας έλλειψη σεβασμού ακόμη και στον κόσμο. Είδαμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική το 2016/17 περίεργα αποτελέσματα, ώστε ο Παναθηναϊκός να πέσει πάνω στη Φενέρ, αντί της Εφές, αν δεν γινόταν το μαγείρεμα του αιώνα. Και φυσικά η αγαπημένη μας διιατησία. Αμέτρητες οι σφαγές του Παναθηναίκού. Τι να πρωτοθυμηθούμε τον τελικό του 2009, τον ημιτελικό του 2012 όταν βλέπαμε Καλόπουλο και Παπουτσέλη μαζί, το 2013 που ο Διαμαντίδης φορτώθηκε με φάουλ; Δεν υπάρχει ομάδα που να έχει υποστεί τόσες πολλές σφαγές επειδή αποφάσισε να πάει κόντρα στο ρέμα και να είναι γενναία κόντρα σε όλο το σύστημα. Πιστεύουν πως μπορούν να εκβιάσουν τον Παναθηναϊκό; Είναι υποχρέωση να τους δείξουμε πως δεν εκβιάζεται! Βάζουμε εκατομμύρια για να μας κουνά το δάχτυλο ο Τζόρντι, όποτε γουστάρει. Μια διοργάνωση που κάθε χρόνο ανακοινώνει τα έσοδα τον Σεπτέμβριο. Η Ευρωλίγκα βρίσκει ανταγωνιστή. Το BCL είναι η διοργάνωση που έρχεται και είναι έτοιμη να σβήσει τη FIBA. Πριν δύο χρόνια δεν ήταν έτοιμη, τώρα πλέον είναι και το αντιλαμβάνονται όλοι. Ακόμη κι αν η Ευρωλίγκα ήταν ο παράδεισος που ονειρεύεται ο Μπερτομέου, θα πήγαινα στο BCL για να δείξω ότι ο Παναθηναϊκός δεν εκβιάζεται από κανέναν. Τρανό παράδειγμα ότι δεν κατεβήκαμε στο ΣΕΦ για να γκρεμίσουμε την παράγκα του Ιωαννίδη. Για μένα είναι μονόδρομος η απόφαση αυτή, αλλά θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένη αγωνιστικά και οικονομικά. Το κακό παιδί που λέγεται Παναθηναϊκός, που δεν έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι, δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Ίσως στο τέλος αντί για μαύρο πρόβατο που θεωρούν, θα είναι ο λύκος. Αν με κοροϊδέψεις δεύτερη φορά, η ευθύνη είναι δική μου»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments