Video

Έρωτας μετά επεισόδιο 93: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 9/6 – Η Άννα πυροβολεί τον Λεγάτο

Έρωτας μετά επεισόδιο 93: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 9/6 – Η Άννα πυροβολεί τον Λεγάτο
Έρωτας μετά επεισόδιο 93: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (09/6/2020) της σειράς του ALPHA.

Ο Παπαδόπουλος και η Όλγα βρίσκουν καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. O Παπαδόπουλος υπόσχεται στην Όλγα ότι θα τη βοηθήσει. Αργότερα συναντάει τον Γιώργο, στον οποίο προτείνει να παρέχει προστασία στην Όλγα, με αντάλλαγμα πληροφορίες για τον Αφεντάκη. Παράλληλα, ο Δημήτρης προσφέρεται να βοηθήσει την Σοφία να γλυτώσει απ’ τον Λεγάτο.

Τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή, όταν ο Λεγάτος ανακαλύπτει ότι η Σοφία του κρύβει την επικοινωνία της με τον Δημήτρη. Η Άννα βρίσκει το κουράγιο να το σκάσει από το σπίτι. Ο φόβος της όμως για τον Λεγάτο την κάνει να επιστρέψει. Εκεί ο Λεγάτος της λέει ότι ήρθε η ώρα να τον σκοτώσει και της δίνει ένα περίστροφο. Η Άννα τον πυροβολεί…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA είδαμε πως: Ο Τόνι και ο Γιώργος μαθαίνουν απ’ τον αγιογράφο τη διεύθυνση του άνδρα που πλαστογράφησε τα διαβατήρια και προχωρούν την έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να βρει ένα ασφαλές μέρος για την Όλγα κι αυτόν ζητάει τη βοήθεια του Αποστόλη. Η Άντι, μετά το φιλί με τον Νίκο κι ακόμα πιο μπερδεμένη, ξεσπάει στον Κων/νο.

Την ίδια στιγμή ο Χρήστος δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τον Μιχάλη στον Κων/νο αλλά παίρνει την απόφαση να το κάνει. Η Σοφία βρίσκει στο παντελόνι του Λεγάτου μια απόδειξη από κατάστημα με γυναικεία εσώρουχα και του ζητάει εξηγήσεις.

Η ιστορία της σειράς

Η αρχή έγινε με ένα τροχαίο… Η ιστορία εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους. Σε ένα τροχαίο με δύο επιβάτες, η γυναίκα εξαφανίζεται και ο άντρας πέφτει σε κώμα. Τα ερωτήματα πολλά… Πώς έγινε το ατύχημα; Πού εξαφανίστηκε η γυναίκα; Τι δουλειά είχαν αυτοί οι δύο μαζί; Η αναγνώριση φέρνει ανατροπές και αποκαλύπτει το μυστικό τους… Ηταν εραστές. Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, τρία χρόνια πριν, δύο ζευγάρια γνωρίζονται, μια φιλία και ένας έρωτας ξεκινά. Το «Ερωτας μετά» βασίζεται στην αργεντίνικη σειρά της Telefe «Amar despues de amar».

Στη σειρά ξεχωρίζουν στο ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέτυ Λιβανού και στον ρόλο του Λύσανδρου, ο Νίκος Γαλανός, για τους οποίους τα λόγια είναι περιττά. Το καστ συμπληρώνουν Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Κόκλας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μούκανος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης, κ.ά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments