Video

Άσχημα τα νέα για τη Τζούλια Νόβα

Άσχημα τα νέα για τη Τζούλια Νόβα
Τζούλια Νόβα: Το ζευγάρι συγκατοικούσε, ενώ φέτος σχεδίαζε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας...

Η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου χώρισαν μετά από  μια μακροχρόνια σχέση 12 χρόνων. Το ζευγάρι μάλιστα συγκατοικούσε, ενώ φέτος σχεδίαζαν το γάμο τους. Η όμορφη Τζούλια είχε ήδη διαλέξει νυφικό, αλλά τα σχέδια ανέτρεψε η πανδημία του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα ο γάμος να αναβληθεί. Πλέον όμως μετά την αναβολή του γάμου ήρθε και ο χωρισμός. Ειδικότερα, το εν λόγω γεγονός το  επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιάννης Μάρκου με δήλωσή του στην εκπομπή “ Happy Day”:

 «Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορωνοϊού έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμα μια φορά δεν θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης. Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα extreme. Επειδή, λοιπόν, εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω γιατί δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν, οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της», καταλήγει στη δήλωσή του ο επί 12 χρόνια σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, Γιάννης Μάρκου.

Ποια είναι όμως η Τζούλια Νόβα;

Η Τζούλια Νόβα γεννήθηκε στην Ουκρανία και εργάζεται ως μοντέλο. Εκεί έμεινε μέχρι τα 13 της και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, εντασσόμενη στο πρακτορείο Cristi Models, ενώ ακολούθησαν διάφορες δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η ενασχόλησή της με την τηλεόραση ξεκίνησε όταν συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, ως μοντέλο, στη στήλη της μόδας. Αν και σπούδασε τραπεζικά, δεν θέλησε ποτέ να ασκήσει αυτό το επάγγελμα. Όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της στο «Thema People», το παιχνίδι με τους αριθμούς την άφηνε παγερά αδιάφορη.

  • Η Τζούλια Νόβα, όπως η ίδια αποκάλυψε σήμερα μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, είχε αφενός πρόταση να συνεχίσει στον Τροχό της Τύχης, αφετέρου της προτάθηκε να φύγει για Μαδαγασκάρη για να συμμετάσχει στο Nomads.
  • Αντίστοιχη πρόταση είχε δεχθεί πέρυσι και για το Survivor. Ωστόσο, απάντησε αρνητικά σε όλες τις προτάσεις και έφυγε από την τηλεόραση.
  • Όπως είχε δηλώσει η ίδια , ήθελε να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ζωγραφική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments