Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Της έριξε το καυστικό υγρό για ένα αίτημα φιλίας στο Facebook

Επίθεση με βιτριόλι: Της έριξε το καυστικό υγρό για ένα αίτημα φιλίας στο Facebook
Επίθεση με βιτριόλι: Ερωτική αντιζηλία στο προσκήνιο - Νέα στοιχεία αναφέρουν ένα αίτημα φιλίας στο facebook που είχε υποπέσει στην αντίληψη της φερόμενης ως δράστιδος. 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με την 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, καθώς σύμφωνα με τα νέα στοιχεία και ειδικότερα με το  ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN το κίνητρο ήταν η ερωτική αντιζηλία αλλά μέχρι στιγμής το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που δικαιολογεί τη ζήλια της 35χρονης απέναντι στην Ιωάννα είναι ένα αίτημα φιλίας στο Facebook. Παράλληλα νωρίτερα σήμερα, το φως της δημοσιότητας είδε το πρόσωπο της γυναίκας που φέρεται να πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Το πρωί της Πέμπτης οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή μιας 35χρονης γυναίκας που παρουσιάζεται σαν βασική ύποπτος της υπόθεσης. Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι της 35χρονης βρέθηκε μια περούκα και μια τηλεκάρτα την οποία φέρεται να χρησιμοποίησε για να καλέσει ταξί προκειμένου να μεταβεί στον τόπο που έγινε το έγκλημα. Η φερόμενη ως δράστρια είναι ιδιωτική υπάλληλος και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρία που εργάζεται φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.

Θέμα χρόνου η ομολογία της 35χρονης εκτιμούν αστυνομικές πηγές, που προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη  στην Καλλιθέα

Πρόκειται για μία ιδιωτική υπάλληλο που εργαζόταν στην Καλλιθέα, σε κοντινή απόσταση από τον τόπο εργασίας της Ιωάννας και είχε φιλική σχέση με την άτυχη Ιωάννα. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι είναι αυτή η δράστιδα, η οποία υποπτευόταν ότι ο σύντροφός της είχε σχέση με το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι. Ωστόσο, δεν αποδείχθηκε κάτι τέτοιο, παρά μόνο το αίτημα φιλίας στο facebook που είχε υποπέσει στην αντίληψη της φερόμενης ως δράστιδος.

Σημειώνεται πως τα δεδομένα που έφτασαν στα γραφεία των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. από την ανάλυση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αλλά και από καταθέσεις από το φιλικό περιβάλλον του θύματος έδειξαν τα δυο αυτά πρόσωπα και οδήγησαν, τελικώς, στην προσαγωγή μιας 35χρονης.  Η 35χρονη είναι μια ιδιωτική υπάλληλος η οποία κατά πληροφορίες είχε ερωτική αντιζηλία με την Ιωάννα. Η συγκεκριμένη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ΓΑΔΑ και δίνει κατάθεση,ενώ αναμένεται να γίνει το ίδιο και με την έτερη ύποπτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments