Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε τη φοβερή ατάκα της κόρης του μετά το χωρισμό με την ηθοποιό

Βάσω Λασκαράκη: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε τη φοβερή ατάκα της κόρης του μετά το χωρισμό με την ηθοποιό
Βάσω Λασκαράκη: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show μιλώντας για όλα μεταξύ άλλων για το τι είπε η κόρη του για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη.

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουνίου ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων στοιχεία για τον χωρισμό του με την επίσης ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη. O ταλαντούχος ηθοποιός, που βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια, για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού, για το ενδεχόμενο να ξαναγίνει πατέρας, αλλά και για τη σχέση του με την κόρη του Εύα, μετά τον χωρισμό από τη μητέρα της.

Συγκεκριμένα είπε ο ηθοποιός για το χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη: «Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να μου συμβεί, εντάξει; Γιατί είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οπότε δεν θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συνθήκη. Βέβαια, οι εποχές αλλάζουν και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε δεν έχει ουσιαστικά σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά τον χωρισμό. Μετά το χωρισμό με τη Βάσω το πράγμα ήταν πολύ ομαλό και με πολύ μεγάλη κατανόηση και πάντα με άξονα τη μικρή. Οπότε δεν είχαμε κανένα θέμα.

Eνώ συνέχισε ο ηθοποιός: Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, το σημαντικό είναι τι θα πεις στο παιδί. Σκέψου μια σχέση, είτε η γυναίκα, είτε ο άντρας να έκανε πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα στο παιδί, είτε για την επόμενη σχέση του μπαμπά ή της μαμάς. Θα ήταν πολύ μεγάλο μπέρδεμα στο κεφάλι του παιδιού, θα έπαιρνε πολύ διαφορετικά ερεθίσματα. Άσχετο με το πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον, αν έχουν χωρίσει καλά ή άσχημα, το παιδί είναι πάνω από όλα. Πήραμε κάποιες συμβουλές από ειδικούς, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζεις τα πράγματα, σύμφωνα με τη δικιά σου περίπτωση. Δεν υπάρχει ένας παγιωμένος κανόνας», είπε με ειλικρίνεια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ακόμη, σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το εάν η κόρη του έκανε κάποια ερώτηση για τον χωρισμό με τη Βάσω Λασκαράκη και αν κάποια στιγμή ήρθε σε αμηχανία, εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά: «Μου είχε πει η κόρη μου μια ατάκα “μπαμπά γιατί χωρίσατε; Ήσασταν ωραίο ζευγαράκι”. Κατευθείαν στο μυαλό μου πήγε, που το έχει ακούσει; που το είδε; Μου έκανε εντύπωση. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά σε αιφνιδιάζουν ανά πάσα στιγμή» λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments