Video

Κατερίνα Μονογυιού “The 2 night show”: Η δυσλεξία, το μπούλινγκ και ο αδερφός της που έπαιξε σε ριάλιτι

Κατερίνα Μονογυιού “The 2 night show”: Η δυσλεξία, το μπούλινγκ και ο αδερφός της που έπαιξε σε ριάλιτι
Κατερίνα Μονογυιού "The 2 night show": Η γνωστή πολιτικός καλεσμένη στην εκπομπή του Γρήγορη Αρναούτογλου μίλησε για όλα μεταξύ άλλων για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί για τη δυσλεξία και τη διάσπαση προσοχής.

Καλεσμένη  στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιουνίου, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, η οποία μίλησε για όλα μεταξύ άλλων για τα αρνητικά και χλευαστικά σχόλια που δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ομιλία της στη Βουλή, λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που έχει, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο αδερφός της είχε πάρει μέρος σε ριάλιτι. Eιδικότερα η κ.Μονογυιού, εκμυστηρεύτηκε πως μπήκε στον χώρο της πολιτικής με το ζόρι. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο γιατί δήλωσε μηδενικό εισόδημα το 2008 αλλά και πώς αισθάνθηκε όταν πριν μερικούς μήνες η συλλαβιστή ομιλία της στη Βουλή λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που έχει έγινε αντικείμενο αρνητικών και χλευαστικών σχολίων.

«Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω στο έδρανο της Βουλής, αλλά επειδή είχα κάνει προετοιμασία αποσπάστηκε η προσοχή μου και μου βγήκε η δυσλεξία. Κάποιοι μου είπαν γιατί δεν το είχες αποκαλύψει από πριν, δεν είχα ερωτηθεί σχετικά και δεν μου είχε ξανατύχει σε κοινό να δυσκολευτώ να διαβάσω. Πολλά παιδιά γεννιούνται με δυσλεξία, δεν φταίμε εμείς […] Αυτό που με στεναχώρησε είναι το ότι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία, μου έστειλαν πολλά μηνύματα άτομα με δυσλεξία στο Instagram. Ένιωσαν θιγμένα, ότι θα τα κοροϊδέψουν αν πουν ότι έχουν δυσλεξία» δήλωσε χαρακτηριστικά η πολιτικός, χωρίς μάλιστα να να κρύψει τη συγκίνησή της σχετικά με το πόσα μπορούν να καταφέρουν άτομα με συγκεκριμένες μαθησιακές δυσκολίες.

Παράλληλα η πολιτικός έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο μπούλινγκ που είχε δεχθεί στα παιδικά της χρόνια, εξαιτίας της δυσλεξίας της. Μίλησε δε για τα παιδικά της χρόνια μεγαλώνοντας στην πανέμορφη Μύκονο με δυο ιδιαίτερα αυστηρούς γονείς και με τον αδερφό της Τζώρτζη, ο οποίος υπήρξε παίκτης ριάλιτι. “Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού στην κάμερα του “The 2 night show” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments