Διεθνή

Μελάνια Τραμπ: Νέο βιβλίο υποστηρίζει ότι είναι πιο σατανική από τον Ντόναλντ Τραμπ

Μελάνια Τραμπ: Νέο βιβλίο υποστηρίζει ότι είναι πιο σατανική από τον Ντόναλντ Τραμπ
Μελάνια Τραμπ: Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας βάζουν «φωτιά» στον Λευκό Οίκο καθώς ένα νέο βιβλίο υποστηρίζει ότι η Πρώτη Κυρία είναι πιο σατανική από τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ.

Ένα νέο βιβλίο για τη Μελάνια Τραμπ, περιγράφει με μελανά χρώματα την Πρώτη Κυρία της Αμερικής, υποστηρίζοντας πως η ίδια είναι πιο σατανική από τον νυν πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και σύζυγό της.

Αυτές οι πληροφορίες για το αμερικανικό ζεύγος φαίνεται πως θα φέρουν νέο σάλο και θα προκαλέσουν αντιδράσεις εξαιτίας του βιβλίου της ρεπόρτερ Mary Jordan. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, η Μελάνια Τραμπ περιγράφεται ως έξυπνη, ψυχρή και «καρχαρίας» μεγατόνων.

Το βιβλίο περιλαμβάνει τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ εγκαταστάθηκε στον Λευκό Οίκο μετά την ορκωμοσία του, ενώ εκείνη έμεινε στη Νέα Υόρκη, επικαλούμενη το σχολείο του γιου της. Και τα δημοσιεύματα σχολίαζαν τόσο τις ψυχρές σχέσεις του ζευγαριού όσο και το κόστος των φορολογουμένων για να προστατευτεί η Μελάνια και ο γιος της μακριά από την Ουάσινγκτον, στον πύργο Τραμπ.

Ο «πραγματικός λόγος» που άργησε να πάει στον Λευκό Οίκο

Ωστόσο τα πράγματα φαίνεται ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι, διότι στην πραγματικότητα, φαίνεται πως η Μελάνια επαναδιαπραγματευόταν με έξυπνο τρόπο το προγαμιαίο συμβόλαιό της με τον Τραμπ. Η δημοσιογράφος της Washington Post, Mary Jordan αποκαλύπτει σε ένα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες, ότι η Πρώτη Κυρία χρησιμοποίησε την καθυστερημένη άφιξή της στον Λευκό Οίκο για τα συμφέροντά της.

Η στιγμή ήταν δύσκολη για τον Τραμπ και κατάλληλη για εκείνη καθώς τα δημοσιεύματα εναντίον του για υποθέσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων και περιστατικών απιστίας έπεφταν… βροχή. Έτσι, η Μελάνια Τραμπ δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Η νέα Πρώτη Κυρία χρειάστηκε λίγο χρόνο για να ανασυνταχθεί και να ανανεώσει τη συμφωνία της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το βιβλίο της Jordan έχει τίτλο «Η Τέχνη της Συμφωνίας της: Η Ανείπωτη Ιστορία της Μελάνια Τραμπ». Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το αρχικό προγαμιαίο συμβόλαιο δεν ήταν γενναιόδωρο. Όταν αποπειράθηκε να το αλλάξει, όλοι την παρακαλούσαν να γυρίσει στον Λευκό Οίκο, καθώς θεωρούσαν ότι είχε επιρροή στον Τραμπ και μπορούσε να τον ηρεμήσει.

«Έφτιαξε» την εικόνα της από νωρίς

Η κατασκευή του «μύθου», σύμφωνα με τη Jordan, ξεκίνησε νωρίς. Ποτέ της δεν διόρθωνε τους δημοσιογράφους, όταν την παρουσίαζαν πιο νέα σε ηλικία από όσο είναι. Και κατάφερε τελικά να διαπραγματευτεί εκ νέου την προγαμιαία συμφωνία, προσπαθώντας να εξασφαλίζει το μέλλον του γιου της, Μπάρον.

Να σημειωθεί πως έχει τελικά διπλή υπηκοότητα, εφόσον διαθέτει και αυτή της Σλοβενίας, η οποία θα τον βοηθήσει να εργαστεί στην Ευρώπη για τον Οργανισμό του Τραμπ όταν μεγαλώσει. Και κύριο επιχείρημα της Jordan στο βιβλίο της, αναφορικά με τον λόγο που η Μελάνια ακολούθησε τα συγκεκριμένα βήματα, είναι το άγχος της να έχει ο γιος της την πρωτοκαθεδρία στις επιχειρήσεις Τραμπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments