Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [13/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [13/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για το Σάββατο [13/06/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για το Σάββατο [13/06/20].

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να εκφραστείτε με έναν τρόπο που μπορεί να κερδίσει την καρδιά του αντικειμένου του πόθου σας. Αν όλες οι άλλες προσπάθειες σας έπεσαν στο κενό, τότε το σύμπαν έχει ακριβώς την απάντηση που ψάχνατε.

Ταύρος

Εάν θέλετε να πείσετε το ταίρι σας για κάτι, μην χρησιμοποιήσετε τα ίδια επιχειρήματα για μια ακόμη φορά. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας παροτρύνει να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης ολόκληρου του θέματος, ώστε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Μην ανησυχείτε. Η σωστή απάντηση θα σας έρθει από το πουθενά.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι σήμερα θα γνωρίσετε καλύτερα κάποιο καινούργιο άτομο με τρόπο που θα ξεπερνά όλες σας τις προσδοκίες. Είναι τόσο ξεχωριστό και αποπνέει μια μοναδική αύρα που θα σας γοητεύσει. Αφεθείτε στη μαγεία του.

Καρκίνος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ενισχύει το χιούμορ και το πνεύμα σας. Αν έχετε προγραμματισμένο κάποιο ραντεβού ή μια μάζωξη θα εντυπωσιάσετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε τα κατάλληλα ρούχα, που να αντικατοπτρίζουν τη μοναδική σας προσέγγιση στη ζωή και τον έρωτα. Να είστε ο εαυτός σας.

Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει μια έκπληξη από το ταίρι σας. Κάτι που θα αναζωπυρώσει τη φλόγα ανάμεσά σας, που μπορεί να έχει ξεθυμάνει τον τελευταίο καιρό. Επίσης, θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας για κάτι με το οποίο θέλατε να ασχοληθείτε από καιρό.

Παρθένος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας δείχνει ότι το αποψινό βράδυ με το ταίρι σας θα είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από συνηθισμένο. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα παθιασμένο και σίγουρα δεν θα μπορούσατε να το περιγράψετε ως ρομαντικό, αλλά σίγουρα θα είναι απίστευτα ενδιαφέρον. Τόσο πολύ ώστε να θέλετε να το ζείτε ξανά και ξανά.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να δείτε με άλλα μάτια κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Προφανώς δεν το έχετε εκτιμήσει όσο θα έπρεπε. Η επικοινωνία σας μαζί του σήμερα θα σας επιτρέψει να μάθετε πόσο τυχεροί είστε που έχετε την ευκαιρία να τον/την γνωρίσετε καλύτερα.

Σκορπιός

Σήμερα θα κάνετε μια ιδιαίτερα διαφωτιστική συζήτηση με κάποιο φίλο, που θα σας επιτρέψει να τον δείτε υπό ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Θα ανακαλύψετε την πιθανότητα να προχωρήσετε σε μια ερωτική σχέση μαζί του. Ήταν μοιραίο να συναντηθείτε.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα διαφωτιστικό, καθώς ανακαλύπτετε κάτι που δεν γνωρίζατε. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιο άτομο που σας αρέσει τρέφει τα ίδια συναισθήματα για εσάς αλλά τα κρύβει για τους δικούς του λόγους. Στην αρχή θα σοκαριστείτε λίγο – ευχάριστα φυσικά.

Αιγόκερως

Ο έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του από το πουθενά σήμερα. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να κρατήσετε το μυαλό σας ανοιχτό και να κινείστε σε άγνωστους κύκλους ή να μιλάτε σε άτομα με τα οποία συνήθως δεν κάνετε παρέα. Τα βέλη του Έρωτα μπορεί να χτυπήσουν ανά πάσα στιγμή.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μια συζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική κατάσταση, αρκεί να χαλαρώσετε και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Ίσως θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να εκτονώσετε από πάνω σας όλη την ένταση της μέρας προκειμένου να μπείτε στη σωστή διάθεση. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία.

Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ρίχνει τα εμπόδια ανάμεσα σε εσάς και ένα άτομο με το οποίο αισθάνεστε μια ισχυρή σύνδεση. Μπορεί μέχρι τώρα να διστάζατε να του μιλήσετε. Αλλά ένα γύρισμα της μοίρας δεν σας αφήνει άλλη επιλογή. Ευτυχώς!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments