Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [13/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [13/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [13/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [13/06/2020].

κριός

Η αποδοχή ότι δεν γνωρίζεις τα πάντα για ένα συγκεκριμένο άτομο και προσπαθείς να σκάψεις λίγο βαθύτερα, θα τον ενθαρρύνει να αποκαλύψει μια κρυφή πλευρά του που θα σε εκπλήξει και θα σε ενθουσιάσει. Είναι μια περίπτωση που οι πληροφορίες μπορούν να σε βρουν, αν είσαι έτοιμη να κάνεις συγκεκριμένες ερωτήσεις. Είτε ξεκινάς αθώα και προχωράς σε πιο ενδιαφέροντα θέματα….αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από σένα.

ταύρος

Μια ένταση θα εκδηλωθεί σήμερα στη σχέση σου. Μην υποτιμάς το πόσο εύκολα μπορεί ν’ ανάψει μια σπίθα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου τώρα. Όσο περισσότερη ηρεμία και υποστήριξη δείξεις, τόσο περισσότερο θα μπορέσεις να διαχειριστείς μια δυνητικά τεταμένη κατάσταση. Υπάρχει περίπτωση η ένταση να ενταθεί γι’ αυτό προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες και να ηρεμήσεις τα πράγματα.

δίδυμοι

Δεν είσαι σίγουρη γιατί ένα ρομαντικό ζήτημα καταλαμβάνει τόσο πολύ χρόνο από τη σκέψη σου τώρα. Ίσως όμως να προσπαθείς να καταλάβεις πού βρίσκεσαι στη σχέση σου, με περισσότερα από ένα σενάρια. Να είσαι υπομονετική και να επιτρέψεις σε συγκεκριμένες πληροφορίες να σε πλησιάσουν. Όταν το κάνεις, τότε θα ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις – και γιατί.

καρκίνος

Η ένταση στην ερωτική σου ζωή, θα μπορούσε να είναι τόσο συναρπαστική όσο κι απογοητευτική. Αυτό μπορεί να σημαίνει, ότι πρέπει να προσαρμοστείς στα σχέδια ή τις ανάγκες του αγαπημένου σου. Ό, τι κι αν προχωρήσει σε ένα νέο επίπεδο, θα μεταφέρει μια παθιασμένη υπόσχεση. Αλλά δεν είναι ανάγκη να πηδάς κάθε φορά που ο εραστής σου χτυπάει τα δάχτυλά του. Γιατί δεν αφορά μόνο αυτόν η εξέλιξη.

λέων

Ένα ρομαντικό θέμα θα μπορούσε να είναι υπερβολικό τώρα. Λοιπόν, πρόσεξε τι υπόσχεσαι. Το να είσαι πολύ έντονη ή να υποσχεθείς πάρα πολλά, αναμφίβολα αυτό θα παρουσιάσει προβλήματα. Το να διατηρείς ρεαλιστικές τις προσδοκίες σου, σημαίνει πως ακολουθείς τη λογική.

παρθένος

Αν νιώθεις πως ωθείσαι σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση στα ερωτικά σου, τότε μην αντισταθείς σε αυτήν. Το σύμπαν σε βοηθάει να αναλάβεις πρωτοβουλίες, όπου χρειάζεται. Μπορεί να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις, για να ζήσεις τελικά κάτι ευχάριστο. Η αντίσταση καθυστερεί μόνο, αυτή τη συγκινητική διαδικασία.

ζυγός

Υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για να πεις την άποψή σου στο ταίρι σου. Μπορείς να δείξεις την απογοήτευσή σου, χρησιμοποιώντας λέξεις που δεν είναι καλά επιλεγμένες. Μπορείς επίσης να δείξεις ευαισθησία και να υποστηρίξεις μια τεταμένη κατάσταση. Μην αναγκάσεις τον αγαπημένο σου να γίνει αμυντικός. Η ένταση δεν χρειάζεται να αποτελεί μέρος αυτής της συζήτησης.

σκορπιός

Το ένστικτό σου θα σε προειδοποιήσει να είσαι προσεκτική όταν μετακινείς τη σχέση σου σε νέο επίπεδο. Μπορεί να υπάρξει κάτι που θα αυξήσει τη ντροπαλή σου πλευρά. Μπορεί όμως ο αγαπημένος σου, αυτό να το ερμηνεύσει σαν έλλειψη ενδιαφέροντος. Για να βοηθήσεις κάτι να προχωρήσει, είναι απαραίτητο να είσαι θαρραλέα. Συνέχισε….γιατί μπορείς να το κάνεις.

τοξότης

Ακόμα κι αν γνωρίζεις πως η ερωτική σου ζωή χρειάζεται νέες, συναρπαστικές ή φανταστικές ιδέες, ίσως αφήσεις τις καταστάσεις να παρασυρθούν λόγω του φόβου σου. Όμως η ερωτική σου ζωή, μπορεί να επωφεληθεί αν προσαρμόσεις μερικές καινούργιες ιδέες που εμφανίζονται. σε νέες ιδέες που παρουσιάζονται. Ειδικότερα μία απ’ αυτές, φαίνεται να αξίζει να εξεταστεί και να αγκαλιαστεί. Γι’ αυτό επικεντρώσου αποκλειστικά στη θετική αλλαγή που μπορεί να φέρει. Δώσε της μια ευκαιρία…και θα το κάνει.

αιγόκερως

Η απελευθέρωση κρυμμένων συναισθημάτων ή επιθυμιών σου, θα είναι ο καταλύτης για μια αλλαγή στη σχέση σου. Ίσως, ήρθε η ώρα να μιλήσετε ανοιχτά με το ταίρι σου, για κάποια πράγματα. Έχεις την ευκαιρία να ανακτήσεις τον έλεγχο μιας ρομαντικής κατάστασης ή σχέσης που ίσως φοβόσουν ότι θα έχανες τον έλεγχο. Γι’ αυτό το νέο επίπεδο αποφασιστικότητας που παρουσιάζεται τώρα…. χρειάζεται – και αξίζει – να αγκαλιαστεί.

υδροχόος

Η σχέση σου θα ωφεληθεί τώρα αν σπάσεις μερικούς κανόνες. Μια αλλαγή στάσης, μπορεί να εκπλήξει τον εραστή σου. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αποκομίσεις αποκαλύπτοντας μια πλευρά σου, που ο αγαπημένος σου, δεν έχει ξαναδεί. Τον επαναστάτη εαυτό σου.

ιχθύες

Η αναζήτηση συμβουλών από κάποιον με τον οποίο μπορείς να μιλήσεις εμπιστευτικά, θα σου προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες. Ένας φίλος θα μπορούσε να είναι σε θέση να ρίξει ένα χρήσιμο φως σε μια πτυχή της προσωπικής σου ζωής ή της σχέσης σου. Να είσαι προετοιμασμένη για ό, τι προτείνεται, για να σε ενθαρρύνει να δεις με διαφορετικό τρόπο τη σχέση σου. Αυτό όμως, μπορεί να είναι σύμπτωμα επαγρύπνισης.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments