Αθλητισμός

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Ντατόμε και η εναλλακτική με Παπαπέτρου

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Ντατόμε και η εναλλακτική με Παπαπέτρου
Αρμάνι Μιλάνο: Μολονότι είναι ξεκάθαρο πως έχει θέσει ως προτεραιότητα τον Λουίτζι Ντατόμε, έχει και ως εναλλακτική τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ψηλά στη λίστα της Αρμάνι Μιλάνο φαίνεται πως είναι ο Λουίτζι Ντατόμε αλλά υπάρχει και η εναλλακτική με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, υποψήφιο παίκτη που εξετάζει πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το newspao, ο Έλληνας επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ για τον Παναθηναϊκό, ανεβαίνει διαρκώς στη λίστα της Αρμάνι Μιλάνο.

Πόσα δίνουν για να αποκτήσουν τον Λουίτζι Ντατόμε και πόσα για τον Ιωάννη Παπαπέτρου;

Οι Ιταλοί αναμένεται να ρίξουν αρκετό χρήμα για μεταγραφές, κάτι που γίνεται ήδη, ενώ έχουν βάλει στο… μάτι τον Ντατόμε της Φενέρ, που ακόμη όμως δεν έχει μείνει ελεύθερος. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο στη λίστα τους ως εναλλακτική βρίσκεται και ο Παπαπέτρου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Όσο αφορά στον Λουίτζι Ντατόμε, η Αρμάνι Μιλάνο προσφέρει τριετές συμβόλαιο με απολαβές 1.800.000 ευρώ ετησίως. Αν όμως προκριθεί η περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου, τότε τα χρήματα αυτά θα… σπάσουν για αγορά (όπως έγινε με τον Κάιλ Χάινς) και ένα συμβόλαιο που σε ετήσια βάση θα αποφέρει ένα ποσό λίγο πάνω από το 1.000.000 ευρώ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες παίκτες της γενιάς του

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου, λογίζεται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες παίκτες της γενιάς του 1994, μαζί με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Δημήτρη Αγραβάνη και Λευτέρη Μποχωρίδη. Ξεκίνησε τη μπασκετική του σταδιοδρομία παίζοντας στις ακαδημίες του Ηλυσιακού.

Στην αθηναϊκή ομάδα παρέμεινε για 5 χρόνια, μέχρι που στα 16 του, μεταπήδησε στην Αμερική (ολοκληρώνοντας στη Φλόριντα Ερ Ακάντεμι τις υποχρεωτικές βαθμίδες εκπαίδευσης) παίζοντας μπάσκετ με την κολεγιακή ομάδα. Το 2012, ο Ιωάννης Παπαπέτρου εισήχθη στο Πανεπιστήμιο του Τέξας και αγωνίστηκε στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα με τη φανέλα των Τέξας Λόνγκχορνς.

Έχει παίξει και στον Ολυμπιακό αλλά και στον Παναθηναϊκό

Οι πολύ καλές του εμφανίσεις στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με την καλή του παρουσία στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού, ο οποίος τελικά κατάφερε να τον αποκτήσει στα τέλη Αυγούστου του 2013.

Όμως, στις 10 Ιουλίου 2018, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Παπαπέτρου μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2020/21. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 10, νούμερο πού είχε και ο πατέρας του, Αργύρης, όσο ήταν στον Παναθηναϊκό. Στις 17 Φεβρουαρίου 2019, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τον ΠΑΟΚ με 79 – 73.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments