Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Εξετάζει Μπρούνο Γκάμα η ομάδα του Πειραιά

Ολυμπιακός μεταγραφές: Εξετάζει Μπρούνο Γκάμα η ομάδα του Πειραιά
Ολυμπιακός μεταγραφές: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει την περίπτωση του Μπρούνο Γκάμα για την ομάδα του Πειραιά.

Το έχουμε ξαναγράψει, όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στο καλοκαίρι και τελειώνει η σεζόν, τόσο περισσότεροι παίκτες θα ακούγονται για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσίευμα, στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας του Πειραιά έχει μπει ο Μπρούνο Γκάμα του Άρη.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει μπει για τα καλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο 32χρονος δημιουργικός πεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Άρη, τον οποίο υποδέχονται απόψε οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στο Καραϊσκάκη για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι εμφανίσεις του Μπρούνο Γκάμα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, καθώς έχει πετύχει 11 γκολ σε 29 ματς φέτος και έχει καθοριστική συμβολή στην πορεία των «κιτρινόμαυρων». Στο παρελθόν ο Πορτογάλος έχει παίξει σε Πόρτο, Μπράγκα, Σετούμπαλ, Ρίο Άβε, Λα Κορούνια (δύο θητείες), Ντνίπρο και Αλκοκρόν.

Δείτε ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα για τον Γκάμα με τις φετινές εμφανίσεις του

Τι θα γίνει με Γκιγιέρμε

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ένας από τους παίκτες που θέλουν διακαώς να κρατήσουν στο λιμάνι είναι ο Γκιγιέρμε ντος Σάντος Τόρες ή σκέτο Γκιγιέρμε.

Πριν από τον κορωνοϊό ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή είχε τη διάθεση να του υπογράψει νέο συμβόλαιο και να τον «δέσει» στο λιμάνι. Το συμβόλαιο του Γκιγιέρμε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, αλλά οι ερυθρόλευκοι θέλουν να του κάνουν αναπροσαρμογή των αποδοχών του. Θετικός σε αυτό ήταν και ο 29χρονος χαφ αλλά το γενικό lockdown λόγω κορωνοϊού πάγωσε το θέμα του Βραζιλιάνου.

Τώρα που έχουν ξεκινήσει και πάλι οι αγώνες οι δυο πλευρές είναι έτοιμες να συζητήσουν αλλά όπως λέγεται είναι πάρα πολύ πιθανό μέσα στο καλοκαίρι ομάδες τόσο της Βραζιλίας όσο και άλλες να χτυπήσουν την πόρτα του Γκιγιέρμε. Μάλιστα, όπως ανέφερε η εφημερίδα Sportime, στον Ολυμπιακό αρχίζουν να «πονοκεφαλιάζουν» με την περίπτωσή του μια και διακρίνουν μία περίπτωση Ομάρ Νο2. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών όσον αφορά την αναπροσαρμογή του συμβολαιου του.

Φυσικά η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού άλλαξε και τα οικονομικά δεδομένα σε όλα τα επίπεδα, αλλά στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Είναι θετικό ότι και ο Γκιγιέρμε είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τις συνθήκες που έχει συναντήσει στον Ολυμπιακό και με τον ρόλο που έχει στην ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments