Lifestyle

Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι τηλεθεατές είναι αυτοί που σε κάνουν κάτι στην τηλεόραση

Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι τηλεθεατές είναι αυτοί που σε κάνουν κάτι στην τηλεόραση
Αντελίνα Βαρθακούρη: Είναι η τηλεοπτική έκπληξη της φετινής χρονιάς, αποδεικνύοντας πως έχει το χάρισμα της παρουσιάστριας.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποτελεί την τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς που διανύουμε, ενώ πρόκειται για ένα πρόσωπο που το ελληνικό κοινό λάτρεψε μέσα από το STAR λόγω του τσαμπουκά της και του επικοινωνιακού χαρίσματός της.

Φέτος, είναι στον Alpha με την εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», παρασέρνοντας κάθε μεσημέρι το κοινό σε ένα παιχνίδι χωρίς τέλος, με άφθονο γέλιο και ανατροπές, αποδεικνύοντας ότι ήρθε για να μείνει, σύμφωνα με την  έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, στο TV KOYS KOYS.

Μιλώντας για την εμπειρία της στο διασκεδαστικό game show, είπε το εξής: «Είναι για μένα ένα τεράστιο σχολείο. Διασκεδάζω, λατρεύω την επαφή με τον κόσμο και μου αρέσει να δοκιμάζομαι στα δύσκολα. Το να έρχεσαι σε επαφή με τον κόσμο και να παίζεις παιχνίδια, το να προσπαθείς να κάνεις τον κόσμο να διασκεδάσει και ταυτόχρονα να περάσει και ο τηλεθεατής καλά, προϋποθέτει να είσαι πρωτίστως επικοινωνιακός σαν άνθρωπος».

Η ίδια δηλώνει αυστηρή επαγγελματίας!

Και δεν έκρυψε και τις δυσκολίες που κρύβονται πίσω από αυτό που βλέπουμε εμείς στους δέκτες μας.«Όπως όλες οι δουλειές, έτσι και αυτή έχει τις δυσκολίες της. Αρκετές από αυτές, όπως ας πούμε το να μου κλείνουν την πόρτα, τις βλέπετε και στις οθόνες σας. Δεν έχει επίσης πλάκα όταν, για παράδειγμα, μας πιάνει καταρρακτώδης βροχή σε εξωτερικό γύρισμα. Προσπαθούμε, όμως, ακόμα και τότε, να περνάμε καλά με αυτό. Ο καιρός μπορεί να μη βοηθά πάντα, αλλά εμείς τελικά το διασκεδάζουμε πολύ».

Η ίδια δηλώνει αυστηρή επαγγελματίας. «Για μένα, μεγάλο κομμάτι της δουλειάς της παρουσιάστριας είναι το να έχει καλή σχέση με τον κόσμο. Οι τηλεθεατές είναι αυτοί που σε κάνουν ”κάτι” στην τηλεόραση. Πιστεύω ότι η σχέση που χτίζουμε, ειδικά τώρα που έρχομαι σε αληθινή, ουσιαστική επαφή μαζί τους, φανερώνει κι από πρώτο χέρι ποια είναι η Αντελίνα. Αυτό πιστεύω ότι είναι ο άσος στο μανίκι μου, να νιώθουν ότι με ξέρουν και να με γνωρίζουν στα αλήθεια».

Eτοιμάζει κάτι τη νέα χρονιά;

Επίσης, πολλοί είναι εκείνοι που της μιλούν στον δρόμο. Οι άνθρωποι που βλέπω στον δρόμο μού δείχνουν μεγάλη αγάπη. Μου εκμυστηρεύονται τα προσωπικά τους, συζητάμε προβλήματα που μπορεί να έχουν, μου φωνάζουν να τους χτυπήσω το κουδούνι, με χαιρετούν από μακριά. Δείχνουν ότι μαζί μου διασκεδάζουν και ότι με νιώθουν κοντά τους, είναι οι φίλοι μου πια. Έχουμε πολύ δυνατή επαφή και έξω όταν συναντιόμαστε, αλλά και στα social media τους αντιμετωπίζω σαν δικούς μου ανθρώπους».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα τη βλέπουμε και το καλοκαίρι αλλά και τη νέα χρονιά, απάντησε το εξής: «Ε, όχι και όλο το καλοκαίρι, θέλουμε να πάμε και διακοπές! Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι μόνο με την εκπομπή αυτή και για τις επόμενες εβδομάδες σκέφτομαι μόνο αυτό. Αν υπάρχει σκέψη ή συζήτηση για κάτι άλλο, δεν είναι της παρούσης!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments