Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [14/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [14/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [14/06/20].

Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [14/06/20].

Κριός

Σταθεροί, αυτοί είστε εσείς εν συντομία. Δεν είναι περίεργο που όλοι θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Ξέρουν ότι είστε σωστοί και ότι πάντα θα είστε εκεί όταν σας χρειαστούν.

Ταύρος

Απολαύστε τα μικρά πράγματα στη ζωή, όπως το να περπατάτε ξυπόλυτοι στο γρασίδι ή να κοιμάστε σε μεταξωτά σεντόνια. Ζήστε με όλες σας τις αισθήσεις. Ένας πιθανός ερωτικός σύντροφος γοητεύεται από το πάθος σας για τη ζωή.

Δίδυμοι

Γιατί περιορίζετε τις επιλογές στην ερωτική σας ζωή, μένοντας δέσμιοι των φόβων σας ή προσπαθώντας να ευχαριστήσετε τους άλλους; Να είστε υπομονετικοί. Σύντομα θα κατορθώσετε να κάνετε μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή σας.

Καρκίνος

Εσείς αναζητάτε τη σταθερότητα. Εκείνος/η τη δράση. Ή και το αντίστροφο. Μπορεί εσείς οι δύο να έχετε πολύ διαφορετικές απαιτήσεις στον έρωτα, αλλά τελικά δεν πρόκειται απλά για διαφορετικά ονόματα για το ίδιο πράγμα; Σκεφτείτε το.

Λέων

Σήμερα βρίσκετε ιδιαίτερα γοητευτικούς τους ανθρώπους που έχουν κάποια θέση εξουσίας. Αναζητήστε άτομα που αισθάνονται τόση σιγουριά, ώστε να μην χρειάζεται να επιδεικνύουν την ισχύ τους. Η διακριτικότητα είναι σέξι.

Παρθένος

Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να προχωρήσετε; Η φωνούλα μέσα στο κεφάλι σας λέει ναι, αλλά εσείς κάνετε ότι δεν την ακούτε. Αν συνεχίσετε να μπλοκάρετε όσα λέει το ένστικτό σας, το σύμπαν θα σας θυμίσει με σκληρό τρόπο ότι κάνετε λάθος.

Ζυγός

Αποδεχτείτε με χάρη το ενδιαφέρον κάποιου/κάποιας θαυμαστή/θαυμάστριάς σας. Μπορεί να λέτε ότι δεν ήταν και κάτι φοβερό αλλά να είστε ειλικρινείς. Χρειάστηκε πολύ θάρρος. Προσπαθήστε να μην το πάρετε πάνω σας.

Σκορπιός

Η διαίσθησή σας αντιλαμβάνεται τόσες πολλές δυνατότητες γύρω σας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, που δυσκολεύεστε να πάρετε μια απόφαση. Κάποιες φορές το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε τέτοιες καταστάσεις, είναι να μην κάνετε τίποτα.

Τοξότης

Κάποιος/α που πιστεύει στο ταλέντο σας θέλει να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό. Μήπως σας έχει ερωτευτεί; Εάν δεν τρέφετε παρόμοια συναισθήματα, φροντίστε να είστε ειλικρινείς από την αρχή μαζί του.

Αιγόκερως

Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι δεν συμβιβάζεστε στον έρωτα. Αυτό θα σας βοηθήσει να μείνετε επικεντρωμένοι στο στόχο σας και να παρακάμψετε τα εμπόδια που θα προκύψουν. Και πολύ σύντομα θα ανταμειφθείτε για την απόφασή σας.

Υδροχόος

Να θυμάστε ότι το να βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση είναι όμορφο, αλλά κρύβει και μερικές προκλήσεις. Επικεντρωθείτε σε όλα τα οφέλη που έχετε ως εργένηδες πριν βιαστείτε να αλλάξετε την προσωπική σας κατάσταση.

Ιχθύες

Αισθάνεστε απίστευτα καταβεβλημένοι, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε. Σύντομα θα λάβετε περισσότερη συναισθηματική ικανοποίηση. Η ερωτική σας ζωή θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή προς το καλύτερο. Το κλειδί για να το πετύχετε είναι η ειλικρίνεια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments