Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [14/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [14/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [14/06/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [14/06/2020].

Κριός 

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις ένα τολμηρό και καίριο βήμα, στην ερωτική σου ζωή τώρα. Αν είσαι ελεύθερη θ’ ανακαλύψεις πως κάποιος που είχε κρυφά αισθήματα για σένα θα τα αποκαλύψει. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να εμβαθύνεις στο δεσμό σου με περισσότερη ειλικρίνεια και διαφάνεια. Κάτι μπορεί να προχωρήσει πολύ βαθύτερα, από ό,τι είναι σήμερα!

Ταύρος

Οι πράξεις, μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια τελικά. Αλλά ο αγαπημένος σου, μπορεί να θέλει να ακούσει τι σκέφτεσαι ή τι αισθάνεσαι σε αυτό το στάδιο. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να πεις ακριβώς αυτά που θέλει και πρέπει να ακούσει ο αγαπημένος σου…και να εννοείς την κάθε σου λέξη.

Δίδυμοι

Η άγνωστη περιοχή ενδέχεται να ενισχύσει τα συναισθήματα αβεβαιότητας που νιώθεις αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει όμως κάτι συναρπαστικό σε αυτό που ελπίζεις να νιώσεις στον ορίζοντα της σχέσης σου? Πήγαινε με το ρεύμα, ανεξάρτητα από οτιδήποτε κάνεις – ή σκέφτεσαι. Αυτό που τώρα σου είναι άγνωστο… δεν θα σου φαίνεται περίεργο για πολύ ακόμη.

Καρκίνος

Αυτά που δεν έχεις πει ακόμα στον αγαπημένο σου, θα προκύψουν τώρα. Αλλά δεν χρειάζεται να μιλήσεις με έντονο πάθος και ορμή. Υπάρχει πιθανότητα να πεις πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφήνοντας τον εραστή σου μπερδεμένο και πιθανώς πληγωμένο. Αν νιώθεις πιεσμένη να πεις όσα σκέφτεσαι και να δεχτείς τις συνέπειες, τότε φέρσου χαλαρά. Η σωστή ώρα, θα φτάσει σύντομα.

Λέων

Με την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, υπάρχει μια ευκαιρία να μεταφέρεις τη σχέση σου σε νέο επίπεδο. Αυτό ίσως συνεπάγεται την ανάγκη να συμφωνήσεις σε κάτι που προτείνει ο αγαπημένος σου, και που δεν είχες λάβει υπόψη – μέχρι τώρα. Προσπάθησε όμως να δεις τι μπορεί να σου προσφέρει ένα πιο ανοιχτό μυαλό και μια πιο δεκτική στάση, στην περιπέτεια.

Παρθένος

Ένα ζήτημα στη σχέση σου, μπορεί να είναι λιγότερο προβληματικό από ό, τι φαίνεται. Πολλά μπορεί να σου φανούν υπερβολικά, τώρα. Προσπάθησε με τον αγαπημένο σου, να δείτε πιο ρεαλιστικά ό,τι σας προβληματίζει. Αν αυτό αποδειχθεί δύσκολο εδώ και τώρα, τότε άφησε να υποχωρήσει το άγχος που νιώθετε μερικές ακόμη μέρες, πριν επιστρέψετε στο θέμα.

Ζυγός

Φρόντισε να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από μια ερωτική σχέση όπως και τι ακριβώς κάνεις για να την αποκτήσεις. Αν αισθάνεσαι ότι ακολουθείς μια πορεία χωρίς αντίσταση ή εμμένεις σε κάτι συνηθισμένο και βολικό….θα ξυπνήσεις σύντομα. Δώσε στην καρδιά σου αυτό που θέλει! Και όχι την ευκολότερη επιλογή που προσφέρεται.

Σκορπιός

Θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα στην ερωτική σου ζωή, αν προσπαθήσεις να κοιτάξεις πιο προσεκτικά αυτά που θέλεις στο όνομα της αγάπης. Μη γίνεις όμως ακούσια απαιτητική απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Υπάρχει η σωστή τακτική για να μάθεις όσο περισσότερες πληροφορίες χρειάζεσαι για αυτόν. Όμως, το να είσαι ανακριτική…δεν είναι μία από αυτές!

Τοξότης

Μπορεί να έχεις έντονες επιφυλάξεις για κάτι που ο αγαπημένος σου θεωρεί άνευ σημασίας και σπουδαιότητας. Αυτό που εκείνος θεωρεί αθώο ή αβλαβές, μπορεί να είναι κάτι, που δείχνει ξεκάθαρα τη δυσαρέσκεια ή την αποδοκιμασία σου. Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο…προσπάθησε τουλάχιστον να μην αντιδράσεις υπερβολικά. Δεν είναι και τόσο σπουδαίο νομίζω. Έτσι δεν είναι;

Αιγόκερως

Αν αισθάνεσαι πως μεγαλώνει η πίεση στην ερωτική σου ζωή, ή πως πρέπει ν’ αποφασίσεις για κάτι άμεσα, τότε αποδέξου πως αξίζεις να πάρεις το χρόνο σου. Για να διατηρήσεις την ηρεμία στη σχέση σου, ίσως επιλέξεις να δεχτείς αυτό, που συνήθως θα απέρριπτες. Μην αφήσεις την πίεση να σε ωθήσει να κάνεις μια εύκολη επιλογή… μόνο και μόνο επειδή προσφέρεται.

Υδροχόος

Ποτέ δεν ξέρουμε αν είμαστε στο καλύτερο μέρος για να ζήσουμε τη μαγεία που επιθυμούμε. Αλλά μια ευχάριστη και εκπληκτική εξέλιξη μπορεί να συμβεί, όταν τη δεχτείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν μπορείς να είσαι ανοιχτόμυαλη και ανοιχτόκαρδη, τότε το σύμπαν θα διασφαλίσει ότι βρίσκεσαι εκεί που πρέπει να είσαι…. για να το αποδεχτείς και να το αγκαλιάσεις.

Ιχθύες

Μια επιλογή που προσφέρεται τώρα, θα φανεί πως είναι προφανής. Αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή την είχες πάντα στη διάθεσή σου. Όμως αυτό που φαινόταν προφανές πριν λίγο καιρό, μπορεί να μην είναι τόσο κατάλληλο τώρα. Επομένως, σταμάτα να αμφιταλαντεύεσαι….γιατί υπάρχουν περισσότερα από ό, τι φαίνονται, αν είσαι πρόθυμη να τα εντοπίσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments