Αθλητισμός

Παπαπέτρου μείωση συμβολαίου: «Τη δέχθηκε, αλλά του χρόνου μένει ελεύθερος»

Παπαπέτρου μείωση συμβολαίου: «Τη δέχθηκε, αλλά του χρόνου μένει ελεύθερος»
Παπαπέτρου μείωση συμβολαίου: Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο «πράσινος» φόργουορντ δέχθηκε τη μείωση 50% για τη νέα σεζόν, αλλά αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δέχθηκε τη μείωση συμβολαίου -κατά 50% από τον Παναθηναϊκό-, αλλά δεν συμφώνησε σε ανανέωση με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος την επόμενη χρονιά. Αν το δημοσίευμα επαληθευτεί, ο διεθνής φόργουορντ είναι δεδομένο ότι θα έχει πολλές προτάσεις, καθώς έχει ανεβάσει σε άλλο επίπεδο το παιχνίδι του.

Να σημειώσουμε ότι όταν ο Παπαπέτρου αποχώρησε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018, το έκανε όχι για τα χρήματα, αλλά για τον ρόλο του, καθώς ήθελε να έχει περισσότερο ενεργό χρόνο συμμετοχής. Όπως αναφέρει το «Φως», ενδεχομένως εκτίμησε πως θα συναντούσε μία πιο σταθερή κατάσταση στη νέα του ομάδα. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε με τον κορωνοϊό να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη. Όχι όμως μόνο αυτός…

Δύο χρόνια μετά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε σε συνέντευξή του πως στην ΚΑΕ μπαίνει πωλητήριο. Ξεκαθάρισε πως αποχωρεί από την ομάδα μπάσκετ των «πρασίνων», εξέφρασε την επιθυμία της ομάδας να αποχωρήσει από την EuroLeague, ενώ στο μπάτζετ θα έρθει μείωση που θα φτάσει το 50%, με το ρόστερ να αποδυναμώνεται, καθώς τα χρήματα δεν θα φτάσουν να καλύψουν τα συμβόλαια.

Ήδη αποχώρησε ο Νικ Καλάθης, θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου δέχθηκε το έντονο ενδιαφέρον από την Αρμάνι Μιλάνο. Τελικά, όμως, όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο 26χρονος διεθνής αποδέχθηκε τη μείωση ύψους 50% στο συμβόλαιο του εν όψει της νέας σεζόν, αλλά αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης. Το ερχόμενο καλοκαίρι άλλωστε μένει ελεύθερος και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο εξωτερικό.

Τι ισχύει για τον Γιάννη Αθηναίου

Το ρόστερ της νέας σεζόν σχεδιάζουν στον Παναθηναϊκό έχοντας πάντα στο μυαλό τους τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον σύλλογο. Οι ιθύνοντες θεωρούν δεδομένο πως το μπάτζετ θα είναι μειωμένο και έτσι στρέφονται σε πιο προσιτές -οικονομικά- λύσεις.

Μια από αυτές είναι και η επιλογή του Γιάννη Αθηναίου. Ο 32χρονος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών πριν καν αγωνιστεί με τον «Εξάστερο». Μάλιστα, λόγω κορωνοϊού, είδε το συμβόλαιό του να εκπνέει, χωρίς να έχει καταφέρει να προσφέρει στους «πράσινους». Αρκετές ήταν οι φήμες που τον ήθελαν μακριά από το ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως αλλάζουν. Όντας ένας παίκτης που συνδυάζει εμπειρία και οικονομία, που γνωρίζει τι εστί Παναθηναϊκός και που εκτιμάται από τον Γιώργο Βόβορα είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στην ομάδα. Μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να θεωρηθεί η φυσική του κατάσταση και αν θα έχει καταφέρει να επανέλθει πλήρως, δίχως προβλήματα, προκειμένου να είναι σε θέση να βοηθήσει στο 100%.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments