Lifestyle

Το λάθος της Αντζέλικα είναι ασυγχώρητο

Το λάθος της Αντζέλικα είναι ασυγχώρητο
Έφυγε από την Ισπανία για την Ιταλία αλλά αυτό που έκανε δεν θα της το συγχωρέσουν ποτέ.

Στη ζωή μας υπάρχει ένας άγραφος κανόνας που είναι από τους πλέον σημαντικούς για έναν άνθρωπο που σέβεται τον εαυτό του. Και τι λέει με σύντομα λόγια αυτός ο κανόνας. Σπίτι μπορείς να αλλάξεις όσες φορές θέλεις, σύντροφο επίσης, δουλειά αν δε σε ικανοποιεί φεύγεις και ψάχνεις άλλη, θρησκεία μπορείς να αλλάξεις, κόμμα αλλάζεις – την ψήφο σου και την υπογραφή σου πρέπει να προσέχεις που τη βάζεις-  πατρίδα αλλάζεις, ένα πράγμα δεν αλλάζεις από τη μέρα που θα γεννηθείς μέχρι την ώρα που τα μάτια σου κλείσουν για να συναντήσεις τον Δημιουργό σου. ΟΜΑΔΑ. Ομάδα δεν αλλάζεις ποτέ. Τόσο απλά και τόσο κατανοητά. Ακόμη και αν είσαι η Αντζέλικα Ντελ Τόρο. Το μοντέλο από την Ισπανία έκανε το λάθος να αλλάξει ομάδα και αυτό δεν θα της το συγχωρήσουν ποτέ.

Έφυγε από την Ισπανία γιατί ήθελε μια αλλαγή στη ζωή της. Εργαζόταν ως γυμνάστρια στη Μαδρίτη και ναυαγοσώστρια στην Ίμπιζ. Ώσπου ένα πρακτορείο μοντέλων της πρότεινε να αφήσει την Ισπανία για την Ιταλία και συγκεκριμένα να πάει στο Μιλάνο για να δουλέψει ως χορεύτρια και εκείνη είπε αμέσως το ναι.

Έριξε μαύρη πέτρα πίσω της μάζεψε τα μπογαλάκια της και έφυγε για τη νέα της ζωή. Έκανε όμως το λάθος μόλις εγκαταστάθηκε στο Μιλάνο να απαρνηθεί την Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της Μίλαν. Και μάλιστα το δήλωσε. “Δεν είμαι πλέον φίλη της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά της Μίλαν”. Βέβαια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η Αντζέλικα αυτό το διάστημα δεν εργάζεται καθώς οι εκδηλώσεις στις οποίες χόρευε ακυρώνονται και το μόνο που κάνει είναι να θυμίζει στους φίλους της Μίλαν πόσο “καυτό” κορμί διαθέτει.

Η Αντζέλικα Ντελ Ριο γεννήθηκε στο Αλικάντε της Ισπανίας και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το μόντελινκ. Ασχολήθηκε με τη γυμναστική ενώ εργάστηκε κάποια χρόνια ως personal trainer. Μέχρι που την ανακάλυψαν πρακτορεία μοντέλων και έκανε κάποιες δουλειές για εκείνα. Επίσης, παρακολούθησε μαθήματα ναυαγοσωστικής, αλλά και χορογραφίας. Επίσης έχει κάνει και ένα μικρό πέρασμα από κάποιες κινηματογραφικές ταινίες ως κομπάρσος στην Ισπανία, ενώ έχει φωτογραφηθεί για ημερολόγια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments