Video

Άννα Βίσση για υποψηφίους Πανελλαδικών: Η ξεχωριστή ανάρτηση της τραγουδίστριας

Άννα Βίσση για υποψηφίους Πανελλαδικών: Η ξεχωριστή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Άννα Βίσση για υποψηφίους Πανελλαδικών: Tι έγραψε η γνωστή μουσικός για τα παιδιά που δίνουν φέτος Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η γνωστή τραγουδίστρια έστειλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας στα χιλιάδες παιδιά που ρίχνονται στη “μάχη” των Πανελληνίων. Συγκεκριμένα η Άννα Βίσση με μια ανάρτηση της στο Instagram μας θύμισε ένα παλιό αγαπημένο σε όλους μας τραγούδι για τα μαθητικά χρόνια.  «Καλή Επιτυχία σε Όλους σας ❤️❤️❤️❤️❤️#μαθητικαχρονια #missyou #bestyears #havefaith #beyourself #nailit #goodluck», έγραψε στη λεζάντα η τραγουδίστρια ανεβάζοντας απόσπασμα από το cult βίντεο κλιπ.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο κλιπ:

Το βιογραφικό της Άννας Βίσση – συνοπτικά-

Η Άννα Βίσση είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια και μουσικός. Είναι από τις πρώτες τραγουδίστριες που εισήγαγαν την δυτική ποπ μουσική στην Ελλάδα και συνδύασε ήχους από σύγχρονη λαϊκή, έντεχνη και ποπ μουσική. Μετρά 47 χρόνια παρουσίας στα μουσικό στίβο.  Το 1977 έλαβε την 1η θέση στο 19ο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι Ας Κάνουμε Απόψε Μιαν Αρχή και κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τον ίδιο τίτλο. Από τη δεκαετία του ’80, ξεκίνησε σχεδόν αποκλειστική συνεργασία με το μουσικοσυνθέτη και στιχουργό Νίκο Καρβέλα. Έχει κυκλοφορήσει 27 προσωπικά άλμπουμ, 12 συλλογές, έχει 25 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, έχει πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις μουσικοθεατρικές παραστάσεις, τρεις όπερες και ένα μιούζικαλ, ενώ συμμετείχε σε τηλεοπτικές παραγωγές. 

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στους 100.000 υποψηφίους : “Ημέρα Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ένας σταθμός για να φτάσει η καθεμία και ο καθένας στον προορισμό που επιθυμεί στη ζωή”

Με αφορμή την ημέρα έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα για τους μαθητές που σήμερα ξεκίνησαν τον δικό τους αγώνα. Oι υποψήφιοι εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ενώ αύριο ξεκινούν και οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ. Τις 77.970 θέσεις που έχουν ανακοινωθεί από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση διεκδικούν οι σχεδόν 100.000 υποψήφιοι. Πιο αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι το εξής:

“Ημέρα Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ένας σταθμός για να φτάσει η καθεμία και ο καθένας στον προορισμό που επιθυμεί στη ζωή. Το άγχος, η πίεση, τα ατελείωτα φροντιστήρια, οι θυσίες κάθε γονιού κρίνονται από σήμερα και για τις επόμενες 15 μέρες. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Και εργαστήκαμε ώστε αυτό να αλλάξει. Γιατί η Ελλάδα αξίζει ένα εκπαιδευτικό σύστημα που δεν θα εξαντλεί τα παιδιά της. Και θα το αποκτήσει, σε πείσμα όσων προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ανταγωνισμός και η βαθμοθηρία μεταξύ 18χρονων είναι προϋπόθεση αριστείας και προόδου. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή. Και να θυμάστε πως ό,τι και να γίνει στις Πανελλαδικές, κανείς δεν θα σας στερήσει τη ζωή που θέλετε να ζήσετε.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments