Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [15/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [15/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [15/06/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [15/06/2020].

Κριός 

To να διασαφηνίσεις και να κλείσεις οριστικά κάποια θέματα που αφορούν μια συναισθηματική κατάσταση, θα ήταν χρήσιμη για πολλούς λόγους. Ωστόσο, μια ρομαντική κατάσταση μπορεί να χρειαστεί να γίνει λίγο πιο περίπλοκη για να μπορέσει τελικά, να γίνει ρεαλιστική. Άφησε τις εξελίξεις να προχωρήσουν, πριν βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα… Γιατί μπορεί να ανακαλύψεις μια κρυφή επιλογή.

Ταύρος

Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να σου κεντρίσουν την περιέργεια άτομα με ιδιόμορφα ή μυστηριώδη χαρακτηριστικά. Το να ξεφύγεις από τους κανόνες και να σκεφτείς αυτό που συνήθως αγνοείς ή δε θεωρείς ελκυστικό, θα μπορούσε να σου προσφέρει δυνατότητες στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να ανακαλύψεις κάποια ασυνήθιστα ή διασκεδαστικά χαρακτηριστικά του εραστή σου…και να σου φανεί περισσότερο ελκυστικός τώρα.

Δίδυμοι

Όσον αφορά τα ερωτικά σου, μπορεί να ακολουθήσεις ένα σχέδιο με άκαμπτο τρόπο. Όμως αν δείξεις περισσότερη ευελιξία σ’ αυτό, θα ωφεληθείς περισσότερο. Ένα σεξουαλικό ή ένα ερωτικό σενάριο που θα μπεις στον πειρασμό να πιέσεις… ίσως δείχνοντας ευελιξία, σε κάνει να χαλαρώσεις. Δείξε υπομονή για να βιώσεις μια ευχάριστη ανάπτυξη που προσπαθεί να εκδηλωθεί με τον δικό της τρόπο.

Καρκίνος

Μια νέα αρχή σου προσφέρεται στον ερωτικό τομέα. Μην αφήσεις όμως τα συναισθήματα, να γίνουν η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό που θέλεις να ζήσεις. Η συναισθηματική σου αποστασιοποίηση και η ρεαλιστική αντιμετώπιση της σχέσης σου, μπορεί να φέρει υπερηφάνεια και ανακούφιση… με την πραγματοποίηση κάποιων αλλαγών που σου ταιριάζουν και με ρυθμούς που σε ικανοποιούν!

Λέων

Αν δείξεις σεβασμό, τότε είναι πιθανό να τον λάβεις. Αν προβάλλεις επίσης έναν αέρα αυτοπεποίθησης, τότε κι αυτό θα το παρατηρήσεις! Ωστόσο, ενθαρρύνεσαι να εκτιμήσεις ποιος έχει μεγαλύτερη επιρροή στη σχέση σας. Ίσως πιστεύεις πως η ισορροπία έχει ανατραπεί και η ζυγαριά κλείνει περισσότερο προς την κατεύθυνση του εραστή σου, τελευταία. Ωστόσο, οι επερχόμενες εξελίξεις θα σε καθησυχάσουν για την επιρροή που έχεις στη σχέση σου.

Παρθένος

Μην βιάζεσαι να υποθέσεις πως ο αγαπημένος σου κατανοεί ξεκάθαρα τις απόψεις σου. Μπορεί να έχεις παρερμηνεύσει το γεγονός πως προσπαθεί να δείξει κατανόηση από μεριάς του. Μπορείς να βεβαιωθείς πως έχει καταλάβει και αποδέχεται, όλα όσα του έχεις εξηγήσει. Για αυτό καλύτερα κάνε του ερωτήσεις, αντί να του υπαγορεύεις ή να του ζητάς.

Ζυγός

Προσπάθησε να μην παρερμηνεύσεις κάτι που αυξάνεται σε ένταση στη σχέση σου, σαν μια εξέλιξη που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην προετοιμάζεσαι για μια δυσάρεστη ή τεταμένη κατάσταση. Σκέψου καλύτερα την πιθανότητα, να εμπλέκεται το ανάλογο πάθος… με το αποτέλεσμα!

Σκορπιός

Αντί να προσπαθείς να εντοπίσεις τους λόγους που ο αγαπημένος σου είναι απόμακρος, έχει αλλού την προσοχή του ή δεν είναι καθόλου επικοινωνιακός, δοκίμασε να κάνεις μερικές ευαίσθητες ερωτήσεις. Απέφυγε τις υποθέσεις και τα βιαστικά συμπεράσματα σχετικά με το πόσο υπεύθυνη μπορεί να είσαι για τη συμπεριφορά του. Στη συνέχεια, θα μπορέσεις να δεις πόσο θετικά ανταποκρίνεται το αντικείμενο του πόθου σου!

Τοξότης

Ίσως να έχεις μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς να ξεκινήσεις μια συγκεκριμένη συζήτηση με τον αγαπημένο σου. Μπορεί κι αυτός από μεριάς του να έχει μια ξεκάθαρη ιδέα, για το αποτέλεσμα. Πιστεύεις πως μια ανταλλαγή θα σε υποχρεώσει να κάνεις το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης…όμως προετοιμάσου… γιατί το ταίρι σου, είναι περισσότερο προετοιμασμένο από ό,τι πιστεύεις. Θα βρεθούν όμως λύσεις; Μην αναρωτιέσαι! Είναι σίγουρο!

Αιγόκερως

Μια επιθυμία για έλεγχο υπάρχει στην ερωτική σου ζωή, αλλά μπορεί να μην είσαι εσύ η αποφασισμένη να τον αυξήσεις. Ίσως δεν είσαι σίγουρη για το πώς να κινηθείς και να λειτουργήσεις, με τα παιχνίδια μυαλού… που το ταίρι σου σκοπεύει να παίξει! Μπορεί όμως να έχει συνηθίσει, στο πόσο υποχωρητική μπορεί να είσαι. Αν στο παρελθόν ήταν δύσκολο να αντιδράσεις, μπορεί να μην είναι τόσο δύσκολο τώρα.

Υδροχόος

Η πίεση που αυξάνεται στις υποχρεώσεις της σχέσεις σου, θα σε προκαλέσει να δημιουργήσεις μια περιπετειώδη κι αυθόρμητη ατμόσφαιρα σ’ αυτή. Η ανελαστική καθημερινότητα, μπορεί επίσης να αντικατασταθεί και με τα δύο… για να μειωθεί η ένταση που επικρατεί. Αν υπάρχει ανισορροπία στις υποχρεώσεις που έχετε με το ταίρι σου μέσα στη σχέση σας, τότε η συνεργασία για την αντιμετώπιση και την επίλυση μιας συνεχιζόμενης δυσκολίας, θα μπορέσει να αποκαταστήσει την ισορροπία.

Ιχθύες

Η ασάφεια του Ποσειδώνα, δημιουργεί έντονη επίδραση στη σχέση σου και σε παροτρύνει να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταφέρεις να δεις με ρεαλισμό, κάποιες συγκεκριμένες πτυχές της σχέσης σου. Το να βλέπεις αυτό που θέλεις να δεις ή να πιστεύεις αυτό που θέλεις να πιστέψεις μπορεί να σου είναι βολικό, ονειρικό και υπέροχο. Ωστόσο, «τα ουράνια τόξα και οι μονόκεροι» πρέπει να αντικατασταθούν με τη σαφήνεια και την πρακτικότητα. Το να γνωρίζεις πού πραγματικά στέκεσαι στη σχέση σου, τώρα πρόκειται να γίνει προτεραιότητά σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments