Ελλάδα

Αλλαγή έκπληξη στο MEGA

Αλλαγή έκπληξη στο MEGA
MEGA: Έρχεται νέο ανανεωμένο πρόγραμμα στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Στην παρουσίαση αναμένεται να δούμε ένα δίδυμο έκπληξη.

Νέα αλλαγή έκπληξη προετοιμάζει το Mega και ξεκινά μάλιστα από Ιούλιο με νέες εκπομπές και πρόσωπα. Ο απώτερος σκοπός είναι το λανσάρισμα του νέου προγράμματος που ξεκινά από τον Οκτώβριο.

Το δίδυμο που θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του καναλιού

Με αυτά τα δεδομένα, θα εμφανιστεί τηλεοπτικά ένα δίδυμο που αναμένεται να «κάνει αίσθηση», σε μια ειδική, χαλαρή πρωινή εκπομπή. Αν αποδώσει ή όχι; Άγνωστο αλλά… η μαγιά είναι καλή. Τα πρόσωπα λοιπόν που θα αναλάβουν το πρωινό πρόγραμμα είναι η Αθηναΐς Νέγκα  έχοντας μεγάλη εμπειρία, ήδη, από τηλεόραση αλλά και ραδιόφωνο, ενώ δίπλα της θα είναι ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, επί σειρά επί των… αθλητικών και, εσχάτως, συγγραφέας με σειρά επιτυχημένων εκδόσεων. Στόχος του καναλιού είναι να δώσουν στην εκπομπή μια ανάλαφρη νότα και να κρατήσουν τα τηλεοπτικό κοινό στο πρόγραμμά τους.

Ποια είναι η Αθηναΐς Νέγκα;

Η Αθηναΐς Νέγκα γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974 την προτελευταία ημέρα του μήνα. H ραδιοφωνική παραγωγός είναι η κόρη του γνωστού ηθοποιού Χρήστου Νέγκα. Η ίδια η παρουσιάστρια όπως είχε δηλώσει  και στο παρελθόν στην μακρινή δεκαετία των 70s  μεγάλωσε βλέποντας  αρκετά τηλεόραση με αγαπημένα της προγράμματα τη Mάγια η Mέλλισα, και με την εκπαιδευτική τηλεόραση που έπαιζε ντοκιμαντέρ για το χάλυβα, Waltons, Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, Πλοίο της Αγάπης, Μεθοριακό Σταθμό και βεβαίως δελτίο ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ.. .Νόμιζε ότι θα γίνει μια μεγάλη και τρανή πολιτική επιστήμονας αλλά η αφύπνιση των ΜΜΕ και οι ικανότητές στην στον συγκεκριμένο χώρο αλλά και η ανάγκη να μπορεί να βγάζει χρήματα που να πληρώνουν το ενοίκιο της , το φως και καμία φορά τηλέφωνο της ήταν καθοριστικά όπως σημείωσε.

Από τότε πέρασε χιλιάδες ώρες σε κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς και έγινε γνωστή με τη σκληρή δουλειά της. Τα τελευταία χρόνια την είχαμε δει να πειραματίζεται σε διάφορα είδη εκπομπών όπου  κάποιες ίσως να την ήθελαν ακόμα και σε κόντρα ρόλο. Φέτος όπως αναφέραμε και πιο πάνω ετοιμάζεται να κατακτήσει την πρωινή ζώνη του Mega μαζί με τον Μένιο Σακελλαρόπουλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments