Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Απαντήσεις στα χαρτιά και στις μαντείες έψαχνε η 35χρονη

Επίθεση βιτριόλι: Απαντήσεις στα χαρτιά και στις μαντείες έψαχνε η 35χρονη
Επίθεση βιτριόλι: Το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης βρίσκεται πλέον στα χέρια των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.

Δεν σταματούν να εμφανίζονται συνεχώς νέα στοιχεία που ενοχοποιούν την δράστιδα για την τραγική επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα. Στις εικόνες που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές της αστυνομίας από ευρήματα από το κινητό της 35χρονης που προφυλακίστηκε, υπάρχουν μεταξύ άλλων ένα ιδιόχειρο σημείωμα, ένα printscreen από εταιρείες ραδιοταξί που είχε αποθηκευμένο η 35χρονη στο κινητό της τηλέφωνο, μία φωτογραφία από την είσοδο του σπιτιού της Ιωάννας στο Μοσχάτο, η οποία ήταν αποθηκευμένη στη συσκευή της κατηγορούμενης, καθώς και ένα ακόμα printscreen από την εφαρμογή του GPS Τracker που φέρεται να είχε τοποθετήσει η 35χρονη στο αυτοκίνητο του θύματος, αλλά και η έρευνα αγοράς που είχε κάνει για να το αποκτήσει.

Το σημείωμα της 35χρονης και οι υποψίες

Στο ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία και βρίσκεται πλέον στα χέρια των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, η κατηγορούμενη γράφει:

«ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι πάλι θα περάσουμε ωραία

ΧΑΛ

Δουλειά να προσέξω – φίδι ή θάνατο να προσέξω με μία κάτω των 30 είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστο έχε φίδι στη δουλειά του πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει»

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της

«Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία,γράφει η 35χρονη: «Είμαι αστεράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον.

Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε». Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…». Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.

Τι είναι το ΧΑΛ;

Τι όμως μπορεί να είναι αυτό το ΧΑΛ που αναγράφει στο σημείωμά της; Τα σημειώματα της 35χρονης που έχουν έρθει στο φως μοιάζουν να είναι κάπως ακατάληπτα και δεν μοιάζουν με ημερολόγιο γυναικείων σκέψεων, αλλά περισσότερο σαν… λόγια τράπουλας. Ειδικά κάποιες εκφράσεις που είναι γραμμένες στα ιδιόχειρα σημειώματα της 35χρονης οδηγούν τις Αρχές σε αυτό το συμπέρασμα.

Σε ένα από αυτά τα σημειώματα (αυτό που φαίνεται παραπάνω), μάλιστα, αυτό επιβεβαιώνεται καθώς αναγράφει η 35χρονη με μεγάλα γράμματα ΧΑΛ, τα οποία πιθανότατα δεν έχουν καμία σχέση με τα αρχικά κάποιων λέξεων αλλά με τη γνωστή στους κύκλους της χαρτομαντείας τράπουλα «ΧΑΛ». Άγνωστο παραμένει αν έριχνε τα χαρτιά μόνη της και σημείωνε τα… συμπεράσματά της ή είχε απευθυνθεί σε κάποιο άλλο άτομο που γνώριζε τη μέθοδο.

Ο Hal ήταν για πολλά χρόνια στρατιώτης, μελέτησε τις απόκρυφες επιστήμες και δημιούργησε τη συγκεκριμένη τράπουλα δίνοντας στις 32 κάρτες της σύμβολα και εικόνες από χώρες της Ασίας αλλά και της Αιγύπτου. Η κάθε κάρτα από τις 32 χωρίζεται σε δύο μέρη, το πάνω αριστερά και το κάτω δεξιά, και έτσι έχει δύο σύμβολα–εικόνες-σήματα, ενώ στην τράπουλα περιλαμβάνονται και τα 12 ζώδια όπως και άλλα σύμβολα αστρολογικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments