Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Μαγνήτισε τα βλέμματα η κοκκινομάλλα αστυνομικός που συνόδευε την 35χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Μαγνήτισε τα βλέμματα η κοκκινομάλλα αστυνομικός που συνόδευε την 35χρονη
Επίθεση με βιτριόλι: Η υπόθεση με την 35χρονη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Με μεγάλο ενδιαφέρον το πανελλήνιο παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι που έγινε πριν από περίπου ένα μήνα στην Καλλιθέα, όταν η Έφη, 35 ετών που οδηγήθηκε στη φυλακή επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα με την οποία γνωρίζονταν. Η κατηγορούμενη τήρησε ενώπιον του ανακριτή το δικαίωμα της σιωπής και έτσι η παρουσία της κράτησε παρά λίγα λεπτά στο ανακριτικό γραφείο.

Η 35χρονη έφτασε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής συνοδεία αστυνομικών στις 9 και 30 το πρωί. Οι φωτογραφικές μηχανές άναψαν αλλά μαζί με την κατηγορούμενη στον φακό αποτυπώθηκε και η αστυνομικός που τη συνόδευε. Μια νεαρή γυναίκα με κόκκινα μαλλιά ήταν η αστυνομικός που μαγνήτισε τα βλέμματα.

Μπορεί κάτω από το καπέλο και τη μάσκα που φορούσε για τον κορωνοϊό να κρύβονταν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους αρκετά παρατηρητικούς να προσέξουν τα ανοιχτόχρωμα μάτια της. Αλλά και το μαύρο μπουστάκι που φορούσε αναδείκνυε το πλούσιο στήθος της ενώ η μόνη στυλιστική παραφωνία στην εικόνα αυτή ήταν η αστυνομική φόρμα εργασίας. Η κοκκινομάλλα αστυνομικός η οποία θα βρίσκεται στην υπηρεσία μεταγωγών της Ελληνικής Αστυνομίας συνόδευσε μαζί με έναν συνάδελφό της την κατηγορούμενη στο ανακριτικό γραφείο.

Όπως προαναφέραμε η 35χρονη Έφη, η οποία από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της αρνείται τα πάντα γύρω από την υπόθεση, σιώπησε απέναντι και στον ανακριτή ενώ οδηγήθηκε στη φυλακή.  Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία τόσο από τις έρευνες στο σπίτι της όσο και στα social media της δείχνουν μια γυναίκα η οποία είχε εμμονή με το θύμα της. Όπως έχει αποκαλυφτεί οι δυο γυναίκες γνωρίζονταν μεταξύ τους ενώ κάποιες φορές είχαν και κοινές εξόδους, όπως είχε γράψει και το pagenews.gr πριν από λίγες ημέρες. Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε: «Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments