Ελλάδα

Λαμία σεξουαλική παρενόχληση: 38χρονη μήνυσε τον εργοδότη της – Τι συνέβη

Λαμία σεξουαλική παρενόχληση: 38χρονη μήνυσε τον εργοδότη της – Τι συνέβη
Λαμία σεξουαλική παρενόχληση: 38χρονη μήνυσε τον εργοδότη της στη Λαμία. Τι συνέβη.

Μια πολύ σοβαρή ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Μια 38χρονη εργαζόμενη, σε γνωστό κατάστημα της Λαμίας, καταγγέλλει τον εργοδότη της, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα την παρενοχλούσε σεξουαλικά – κατ’ εξακολούθηση – και προσέβαλλε την γενετήσια αξιοπρέπειά της, εκμεταλλευόμενος, όπως αναφέρει η ίδια η κοπέλα, τη μεγάλη ανάγκη της για εργασία.

Οι συγκεκριμένες καταγγελίες είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει πρόσφατα τη δουλειά της, όπως ισχυρίζεται, και για αυτό προσέφυγε άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας καταθέτοντας αρμοδίως μήνυση εις βάρος του και η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης, όπως αναφέρει το lamianow.gr. H πλευρά του εργοδότη αρνείται τις κατηγορίες και όλα πλέον θα διευθετηθούν δια της νομικής οδού.

Η γνωστή Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Νάντια Β. Γώγουλου, που εκπροσωπεί την εργαζόμενη δήλωσε στην κάμερα του lamianow:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη

Δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος της 45χρονης και της 18χρονης κόρης της για τη δολοφονία του 49χρονου, άνδρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Οι δύο γυναίκες φέρονται να ισχυρίστηκαν ενώπιον της εισαγγελέως ότι το θύμα τις κακοποιούσε με αποτέλεσμα να φτάσουν σε αυτό το τραγικό σημείο. Κατά την αυτοψία του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος έφερε 15 τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο πρόσωπο, ενώ ο 49χρονος εξέπνευσε από ακατάσχετη αιμορραγία συνεπεία τρώσης καρωτίδων και τραχήλου, σύμφωνα με τα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου.

Οι δύο κατηγορούμενες αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους και μέχρι τότε θα παραμείνουν σε καθεστώς κράτησης. Προανακριτικά φέρεται να κατήγγειλαν ότι ο 49χρονος οδηγός ταξί κακοποιούσε σεξουαλικά την 18χρονη όσο εκείνη ήταν ανήλικη, ενώ υποστήριξαν ότι το θύμα καταχράστηκε χρήματα από το οικογενειακό ταμείο.

Ο 49χρονος άνδρας εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Ιουνίου μέσα σε λουτρό αίματος στο σπίτι του επί της οδού Ιθάκης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του άτυχου άνδρα και συγκεκριμένα ο γιος του, τον εντόπισε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του ενώ ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Ο 49χρονος έφερε τραύματα από μαχαίρι. Στο σημείο έσπευσε η ιατροδικαστής, ενώ από τη νεκροψία προέκυψε ότι το θύμα είχε μαχαιρωθεί στο λαιμό. Εκτός από το τραύμα στο λαιμό ο 49χρονος είχε αρκετά χτυπήματα στο πρόσωπο. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments