Διεθνή

Υπόθεση Μαντλίν: Επιστολή του Γερμανού εισαγγελέα στους γονείς της μικρής ότι είναι νεκρή

Υπόθεση Μαντλίν: Επιστολή του Γερμανού εισαγγελέα στους γονείς της μικρής ότι είναι νεκρή
Υπόθεση Μαντλίν: Ο Γερμανός επιθεωρητής δεν έδωσε στη δημοσιότητα περαιτέρω στοιχεία. Οι γονείς του κοριτσιού ζήτησαν τα στοιχεία μέσω του δικηγόρου τους, αλλά η γερμανική αστυνομία αρνήθηκε, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Επιστολή στους γονείς της Μαντλίν ΜακΚάν έστειλε Γερμανός εισαγγελέας με την οποία φαίνεται να μπαίνει τέλος στην τραγική υπόθεση της απαγωγής του μικρού κοριτσιού το 2007, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της οικογένειας ΜακΚάν στην Πορτογαλία. Ο Γερμανός επιθεωρητής ενημέρωσε με επιστολή τους γονείς του κοριτσιού, ότι το παιδί τους είναι νεκρό.  Παράλληλα, εκκρεμεί η αναζήτηση του βασικού υπόπτου,  Christian Brueckner, ενώ ο Γερμανός επιθεωρητής, Hans Christian Wolters, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να μοιραστεί τα στοιχεία πουν συγκέντρωσε ούτε με τις πορτογαλικές αρχές, ούτε με τη Σκότλαντ Γιαρντ.

Ο δικηγόρος Rogerio Alves, που εκπροσωπεί την οικογένεια στην Πορτογαλία, πιέζει τους Γερμανούς ερευνητές να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία που έχουν, αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail. «Θέλω να ξέρω τι στοιχεία έχουν και θα πάρω απαντήσεις αυτή την εβδομάδα» είπε.

«Έχουμε απτές αποδείξεις ότι ο ύποπτος σκότωσε τη Μαντλίν. Αυτό σημαίνει ότι είναι νεκρή. Οι γονείς έχουν ενημερωθεί ότι είναι νεκρή αλλά δεν τους έχουμε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες» είπε ο επικεφαλής της υπόθεσης Hans Christian Wolters. Σύμφωνα με τον ίδιο οι γονείς Κέιτ και Τζέρι ΜακΚάν δεν έχουν ακόμα απαντήσει στην επιστολή. «Είναι πολύ δύσκολο για την οικογένεια όταν τους λέμε κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Δεν μπορούμε ακόμα να πούμε γιατί είναι νεκρή. Είναι πιο σημαντικό να πετύχουμε σε αυτή την υπόθεση αντί να βάλουμε απλώς κάτω όλα τα χαρτιά μας και να τους πούμε γιατί θεωρούμε ότι είναι νεκρή. Αυτή είναι μια υπόθεση δολοφονίας, όχι απλά μια εξαφάνιση. Καταλαβαίνουμε τον πόνο των γονιών. Η αποκάλυψη πολλών λεπτομερειών θα θέσει σε κίνδυνο τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη».

O δράστης «την βίασε και την σκότωσε σχεδόν αμέσως»

Προηγούμενες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης «την βίασε και την σκότωσε σχεδόν αμέσως». «Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι σχετικά γρήγορα σκότωσε το κορίτσι, πιθανότατα την κακοποίησε και μετά την σκότωσε» αναφέρει ο επικεφαλής της έρευνας. Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για το πως ένα μικρό κορίτσι που με την ιστορία του έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο, η μικρή Μαντλίν μαρτύρησε στα χέρια του απαγωγέα της. Όπως αναφέρουν οι νέες αποκαλύψεις από τον Γερμανό εισαγγελέα Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, ο οποίος μίλησε στους Times το παιδί που δεν είχε συμπληρώσει καν τα 4 του χρόνια δεν έμεινε για πολύ ζωντανό μετά την απαγωγή του από τον Κριστιάν Μπρίκνερ. Όπως είπε: «Ο παιδόφιλος απήγαγε το παιδί, το κακοποίησε σεξουαλικά και το σκότωσε σχεδόν αμέσως». Ωστόσο, ο παιδόφιλος είναι υπεύθυνος για ακόμη μια εξαφάνισ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments