Video

Πέτα τη φριτέζα επεισόδιο 50: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 16/6 – Ο Αλέκος ζει έναν κεραυνοβόλο έρωτα

Πέτα τη φριτέζα επεισόδιο 50: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 16/6 – Ο Αλέκος ζει έναν κεραυνοβόλο έρωτα
Πέτα τη φριτέζα επεισόδιο 50: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Η Πέτρα έχει καταθέσει το χειριστήριο στην αστυνομία αλλά συνειδητοποιεί ότι είναι πολύ χρήσιμο και επιστρατεύει την υποκριτική δεινότητα του Σωκράτη για να το πάρει πίσω στα κρυφά. Ο Αντρέας είναι αποφασισμένος να βρει τη Λούνα και να πάρει το μαγαζί του πίσω. Η Ζαμπέλα διαβλέπει ύποπτη συμπεριφορά στον Αλέκο και στέλνει τον Σουρμπούτη να δει τι τρέχει. Την ίδια ώρα ο Αλέκος ζει έναν κεραυνοβόλο έρωτα αλλά παρόλα αυτά θέλει να δώσει μια ευκαιρία στην Ζαμπέλα χορηγώντας της τον ορό της αλήθειας.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Αντρέας βρίσκει στα πράγματα της Λούνας ένα περίεργο χειριστήριο, που μοιάζει να έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Λούνα. Η Ρωσίδα του Φτασμένου είναι αποφασισμένη να το πάρει πίσω. Η Ζαμπέλα εκμεταλλεύεται την ανάγκη της και ζητάει χρήματα. Αυτό το γεγονός γίνεται αφορμή για να ανακαλύψει ο Αλέκος κρυφά «χαρτιά» της γυναίκας του. Γεγονός που ξεχειλίζει το ποτήρι επικίνδυνα.

Παράλληλα η Μαριέττα φέρνει στο μαγαζί μια νέα υπάλληλο, την Πόπη και οι άντρες του χωριού παθαίνουν σοκ. Η Φωτεινή, θυμίζει στον Κίμωνα τον κοινό τους στόχο για το μαγαζί και τον ξαναβάζει σε mood δημιουργικής κουζίνας. Ο Μένιος διώχνεται με το ζόρι απ’ το στρατό και η Ζαμπέλα νιώθει ανασφάλεια για το τι θα πει στο χωριό, την ίδια ώρα που ο Αλέκος την εκδικείται για το μυστικό της με απιστία… Ποια είναι η τυχερή;

Η πλοκή της σειράς

Το Πέτα τη Φριτέζα είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τις σεζόν 2018 – 2019 και 2019 – 2020 και βασίζεται στην ισπανική σειρά El Chiringuito dePepe. O ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ είναι ένας διεθνούς φήμης σεφ, βραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin. Αυστηρός, υπερόπτης και χωρίς φίλους, έχει επιλέξει τη μοναχική ζωή. Ξαφνικά, θα ανακαλύψει ότι πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο άνδρας που τον μεγάλωσε, αλλά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Η Λαγουδέρα», η οποία βρίσκεται σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, το Φτασμένο.

Ο Ανδρέας Μπασκιάς ο ξεροκέφαλος, αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της «Λαγουδέρας» αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η ταβέρνα του κινδυνεύει να κλείσει. Τότε, εμφανίζεται ο Κίμωνας που θα του προτείνει να εξαγοράσει την ταβέρνα του, αλλά δεν του αποκαλύπτει πως είναι γιος του. Οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν αν ο Ανδρέας θέλει να σώσει την επιχείρησή του. Οι συγκρούσεις τους θα είναι μεγάλες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments