Ελλάδα

Επίθεση Βιτριόλι: Η Ιωάννα ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία της 35χρονης

Επίθεση Βιτριόλι: Η Ιωάννα ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία της 35χρονης
Επίθεση Βιτριόλι: Η Ιωάννα φέρεται να θέλει την παραδειγματική τιμωρία της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση.

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι είναι ραγδαίες. Σε καθημερινή βάση υπάρχει ένα νεότερο για την υπόθεση που έχει συγλονήσει όλη την Ελλάδα. Η 35χρονη πέρασε την πόρτα του ανακριτή και επέλεξε τη σιωπή τονίζοντας ότι δεν είναι σε θέση να απαντήσει σε κάποια ερώτηση. Ωστόσο υποστήριξε ότι έχει πρόθεση να συνεργαστεί με τις αρχές στο άμεσο μέλλον. Την ίδια ώρα η Ιωάννα δίνει καθημερινά τη δική της μάχη και φυσικά ενημερώνεται από τους δικηγόρους της για την πορεία της υπόθεσης.

Η Ιωάννα δήλωσε παρούσα στη δικαστική έρευνα για την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της 35χρονης που κατηγορείται ότι της πέταξε το βιτριόλι. «Καταθέσαμε σήμερα παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σήμερα επισήμως πληροφορηθήκαμε τα στοιχεία της δικογραφίας. Η κατηγορουμένη έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές, υπάρχει μία ηθική ικανοποίηση. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν απολογήθηκε, τα στοιχεία είναι συντριπτικά σε βάρος της» ανέφερε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

«Θα αναμέναμε έστω μία έμπρακτη μετάνοια» επισήμανε ο έτερος δικηγόρος της 34χρονης, Νίκος Αλεξανδρής, προσθέτοντας πως η Ιωάννα όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ένιωσε μία μικρή ηθική ικανοποίηση μέχρι τη τελική δικαίωση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ζητάει την παραδειγματική τιμωρία της 35χρονης για αυτό που της έκανε. Επιπλέον, από την πλευρά του, ο κ. Λύτρας επισήμανε για το ζήτημα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης πως η ζήλια και η κακία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ πρόσθεσε πως η κατηγορία είναι αρκούντως δεμένη.

Η αντίδραση της Ιωάννας στην προφυλάκιση της 35χρονης

Μετά από όλα αυτά που πέρασε και εξακολουθεί να περνάει η άτυχη Ιωάννα έσπασε τη σιωπή της. Από το κρεβάτι της μονάδας εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου, εκεί όπου και νοσηλεύεται ενημερώθηκε ότι η δράστις οδηγήθηκε στη φυλακή. «Περίμενα έστω μία συγγνώμη. Άλλη μία μικρή δικαίωση μέχρι την τελική. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη», δήλωσε η Ιωάννα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος μίλησε στον Ant1, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της κατηγορούμενης, υπάρχει μία μικρή ανακούφιση και η Ιωάννα περιμένει την τελική δικαίωσή της. «Ατυχές να λένε ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Η Ιωάννα δεν μπορεί να φάει» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της 34χρονης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments