Ελλάδα

Γιατρός μαϊμού: Το υπερπολυτελές σπίτι του «Νίκου Κοντού» στο Κορωπί

Γιατρός μαϊμού: Το υπερπολυτελές σπίτι του «Νίκου Κοντού» στο Κορωπί
Γιατρός μαϊμού: Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη.

Ένα σπίτι για ακριβά γούστα διατηρούσε ο γιατρός «μαϊμού», στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Ο 47χρονος εμφανιζόταν ως γιατρός και πουλούσε «θεραπείες» σε βαριά ασθενείς προκειμένου να τους αποσπάσει μεγάλα ποσά. Αποτέλεσμα της εγκληματικής δράσης του ήταν να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι δυο παιδιά 14 και 16 ετών από Χίο και Κω αλλά και ένας 76χρονος.

Το ψεύτικο όνομα

Το όνομα που χρησιμοποιούσε φέρεται να ήταν το «Νίκος Κοντός», συνεργός του φέρεται πως ήταν η σύζυγός του, που παρουσιαζόταν ως γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Ρόλο στη υπόθεση ενδέχεται να έχουν και δυο ακόμη γιατροί για τους οποίους όμως συνεχίζεται η έρευνα, καθώς σύμφωνα με δικαστικές πηγές είναι πιθανόν και αυτοί να έχουν εξαπατηθεί.

Σε βάρος του 47χρονου είχαν κατατεθεί μηνύσεις και είχαν γίνει καταγγελίες από τους γονείς δύο παιδιών που πέθαναν, αφού τους έπεισε να σταματήσουν τις θεραπείες. Ωστόσο, οι Αρχές αδυνατούσαν να τον εντοπίσουν αφού δεν είχαν το πραγματικό του όνομα. Στο μικροσκόπιο των ερευνών άρχισε να μπαίνει τον περασμένο Νοέμβριο. Ο 47χρονος, που δήλωνε ογκολόγος, ειδικός χειρουργός με πτυχία και σπουδές σε Αμερική και Ελβετία, κατάφερε να αποσπάσει από τις οικογένειες των θυμάτων του περισσότερα από 53.000 ευρώ. Μάλιστα, έπειθε τα θύματα του, γιατί εμφανιζόταν ως εξαιρετικά θρήσκος άνθρωπος και πράγματι είχε σχέσεις με την εκκλησία, ενώ πήγαινε συχνά στο Άγιο Όρος.

Το υπερπολυτελές σπίτι και το «διπλό» επάγγελμα

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του στους ίδιους δεν είχε συστηθεί ως γιατρός αλλά ως πιλότος! Το σπίτι του έχει παντού κάμερες και ψηλούς φράχτες και κανείς δεν μπορεί να δει μέσα σε αυτό. Εκεί, τον έπιασαν χθες το μεσημέρι στην πολυτελή βίλα των 300 τ.μ. στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, όπου έμενε το τελευταίο διάστημα. Με τα χρήματα των θυμάτων του, μάλιστα, έφτιαχνε και πισίνα. Έξι αυτοκίνητα της ασφάλειας και μια μηχανή έφτασαν στο σημείο και του φόρεσαν χειροπέδες.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του newsit.gr, ο 47χρονος είχε φροντίσει να “εξοπλίσει” το σπίτι όπου έμενε με κάμερες ασφαλείας για να… παρακολουθεί όλα όσα γίνονταν εκτός του πέτρινου τοίχου. Ο 47χρονος είχε “οχυρώσει” το σπίτι του με τουλάχιστον πέντε κάμερες, κάγκελα και μια ενισχυμένη σιδερένια πόρτα. Οι γείτονές του δήλωσαν πως δεν είχαν πολλά πολλά μαζί του, κάποιοι μάλιστα είπαν ότι δεν είχαν καν καταλάβει ότι ο άνθρωπος που ζούσε στη βίλα είχε οικογένεια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments