Video

Νεαρός ξεφεύγει από αστυνομική καταδίωξη με τον πιο απρόσμενο τρόπο – Δείτε το βίντεο

Νεαρός ξεφεύγει από αστυνομική καταδίωξη με τον πιο απρόσμενο τρόπο – Δείτε το βίντεο
Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός πως παρά το έντονο σπριντ του αστυνομικού στην αρχή, ο νεαρός ανέβηκε στη γέφυρα και ξέφυγε κάνοντας μια απρόσμενη κίνηση.

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που αναρτήθηκε προσφάτως σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει έναν αστυνομικό να κυνηγά έναν νεαρό αλλά δυστυχώς να μην τον πιάνει.

Πρόκειται για οπτικό υλικό που δημοσιεύτηκε στο YouTube πριν από λίγες ημέρες και αφορά σε μια αστυνομική καταδίωξη κοντά σε θάλασσα με τον νεαρό να τρέχει να ξεφύγει από τον αστυνομικό. Ωστόσο, δεν είναι γνωστός ο λόγος του κυνηγητού.

Ο νεαρός έριξε τον αστυνομικό στο νερό

Εκείνο όμως, που προκάλεσε αίσθηση είναι το γεγονός πως παρά το έντονο σπριντ στην αρχή, ο νεαρός ανέβηκε στη γέφυρα και ο αστυνομικός κουράστηκε να τρέχει από πίσω του οπότε και τα παράτησε ενώ ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά του.

Και μάλιστα, όταν κάποια στιγμή ο αρμόδιος αστυνομικός στρίμωξε τον νεαρό, εκείνος προσποιήθηκε ότι συμμορφώθηκε αλλά έκανε μια απότομη κίνηση και τον έριξε στο νερό μόλις τον πλησίασε. Και τότε άρχισε να τρέχει εκ νέου καταφέρνοντας να ξεφύγει.

Ο αστυνομικός βγήκε από το νερό αλλά όσο και αν προσπάθησε να τρέξει ξανά, δεν κατάφερε να τον φτάσει…

Δείτε το βίντεο:

Viral το βιντεάκι με τον Έλληνα που έβρισε αστυνομικό

Πάντως, τα βίντεο με αστυνομικούς τα οποία είναι χιουμοριστικά, γίνονται viral και το κοινό τα λατρεύει. Θυμίζουμε και το βιντεάκι στο οποίο φαίνεται ένας νεαρός να μιλά προσβλητικά σε αστυνομικό στο Λονδίνο, ο οποίος όμως ήταν Έλληνας. Πρωταγωνιστές ήταν δύο Έλληνες στην Αγγλία με τον έναν να βρίσκει ευκαιρία να τα βάλει με Βρετανό αστυνομικό εκ του ασφαλούς, δηλαδή βρίζοντάς τον στα ελληνικά.

Στη συνέχεια ο πρωταγωνιστής λέει στα αγγλικά: «We are here with the British Police, the best in the world» («Είμαστε εδώ με τη βρετανική αστυνομία, την καλύτερη του κόσμου»), και προσθέτει στη μητρική του με ύφος ιδιαίτερα σκληρές λέξεις. Ωστόσο, είχε υπολογίσει χωρίς τον… ξενοδόχο, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο νεαρός αστυνομικός.

Τον πλησίασε τσαντισμένος και τον ρώτησε σε άπταιστα ελληνικά: «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;». Στο σημείο αυτό το «αστείο» έλαβε τέλος, κατεβάζοντας το κινητό και κλείνοντας την κάμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments