Lifestyle

Χρηστίδης Βαρθαλίτης: Επικό σχόλιο για τον «πράσινο» νικητή του MasterChef

Χρηστίδης Βαρθαλίτης: Επικό σχόλιο για τον «πράσινο» νικητή του MasterChef
Χρηστίδης Βαρθαλίτης: Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης ήταν ενθουσιασμένος στη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων με τη νίκη του... πράσινου Σταύρου Βαρθαλίτη στο Masterchef.

Πανηγυρικά και… γηπεδικά ήταν τα σχόλια του Παύλου Χρηστίδη για τον Σταύρο Βαρθαλίτη που νίκησε στο MasterChef. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής κατά το σημερινό ψηφιακό Briefing του κόμματος με τους δημοσιογράφους αποθέωσε τον νικητή του παιχνιδιού και πέταξε μια επική ατάκα.

Σε σχόλιο του για το viral στιγμιότυπο του «πράσινου» νικητή του γνωστού reality μαγειρικής, ο Παύλος Χρηστίδης σχολίασε με δύο χαρακτηριστικές φράσεις «ΠΑΣΟΚ, αλήτης και Σταύρος Βαρθαλίτης», ενώ στη συνέχεια, στο ίδιο μοτίβο πρόσθεσε «Βαρθαλίτης ο νέος ΚΙΝΑΛίτης».

Να θυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πλησίασε τον Σταύρο Βαρθαλίτη, λέγοντάς του πως έχει 15 δευτερόλεπτα να πει στην κάμερα ό,τι θέλει εκείνος. Η φράση του «ηρεμία, όλα θα περάσουν και ο πράσινος ήλιος θα ανατείλει ξανά» εντυπωσίασε ακόμα και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στο ΠΑΣΟΚ αλλά και το κοινό στο Twitter που χθες θύμισε στη Χαριλάου Τρικούπη τις καλές εποχές με όλη τη χώρα… πράσινη.

Μοιράζονται το έπαθλο οι δύο παίκτες

Να σημειώσουμε ότι ο Σταύρος Βαρθαλίτης ανακοίνωσε πως θα μοιραστεί το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ που κέρδισε από το MasterChef 4 με τον κολλητό του Σταυρή Γεωργίου. Ήταν γνωστό πως οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει να δώσει ο νικητής στον χαμένο 10.000 ευρώ από το έπαθλο. Φαίνεται όμως πως η συμφωνία άλλαξε. Ο νικητής του MasterChef ήταν καλεσμένος «Στη φωλιά των Κου Κου» και άφησε με το στόμα ανοιχτό όσους τον άκουγαν να λέει:

«Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50 – 50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50 – 50. Ειδικά με εμάς τους δύο, επειδή ότι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο τώρα που ξεκινάει η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που έχουμε να κάνουμε και δεν θέλω να τον χάσω -ελπίζω ούτε κι αυτός να θέλει να με χάσει- ότι λέμε θα το τηρήσουμε γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments