Video

Σταμάτης Φασουλής: Έπαιζα πόκα κάθε μέρα και για δέκα χρόνια έπινα πάρα πολύ

Σταμάτης Φασουλής: Έπαιζα πόκα κάθε μέρα και για δέκα χρόνια έπινα πάρα πολύ
Σταμάτης Φασουλής: Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής και αποκάλυψε τον εθισμό του στα χαρτιά αλλά και το ποτό.

Ο Σταμάτης Φασουλής βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Πέμπτης (18 ιουνίου) στο πλατό του «The 2night Show» στον ΑΝΤ1 του Γρηγόρη Αρναούτογλου προκειμένου να συναντήσει τον γνωστό παρουσιαστή και να απαντήσεις στις ερωτήσεις του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης λοιπόν, μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής και αποκάλυψε, μέσα σε όλα, τον εθισμό του στα χαρτιά αλλά και το ποτό που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Φασουλής δήλωσε χαρακτηριστικά το εξής: «Έπαιζα πολύ χαρτιά. Για δεκαπέντε χρόνια έπαιζα πάρα πολύ. Έπαιζα πόκα κάθε μέρα αλλά αυτό στα μακρινά χρόνια επί… δεινοσαύρων εποχή».

Πώς κατάφερε να «κόψει» τις δύο μεγάλες του εξαρτήσεις;

Και προσέθεσε: «Σταμάτησα χωρίς λόγο, όπως σταμάτησα και το ποτό. Για δέκα χρόνια έπινα πάρα πολύ και σταμάτησα χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να το προσπαθήσω» εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια ο Σταμάτης Φασουλής στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ήμαστε μια μεγάλη παρέα που μπιρίμπα. Ήταν ο Φέρτης, ο Κούρκουλος, η γυναίκα του, ο Διαγόρας Χρονόπουλος και η Ελένη Κούρκουλα. Παίζαμε στο σπίτι μου αλλά παίζαμε και στο σπίτι της Καρέζη με τον Μίμη Κουγιουμτζή, τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μιλάω για το 1980, 1981», συμπλήρωσε ο Έλληνας σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας.

Γιατί εγκατέλειψε την ψυχανάλυση;

Συνεχίζοντας, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μίλησε για το γεγονός ότι εγκατέλειψε την ψυχανάλυση γιατί δεν ένιωθε άνετα. «Σηκώθηκα και έφυγα από την ψυχανάλυση. Μου είπε πράγματα πολύ ωραία αλλά από την άλλη μεριά δεν αισθανόμουν πολύ ωραία. Μου φαινόταν κάπου αστείο. Ήταν ένας ξένος άνθρωπος και του έλεγα για τα δικά μου. ”Δεν με παρατάς λέω εγώ”; Ύστερα έγινε ένα πράγμα που δεν μου άρεσε. Με την τρίτη συνεδρία άρχισε να μου εξηγεί τα πράγματα, βέβαια έπεσε διάνα», δήλωσε ο καλλιτέχνης.

Η ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του

Τέλος, μίλησε και για την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, η οποία, όπως τόνισε, τον επηρέασε τόσο θετικά όσο και αρνητικά. «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, είχα δύο παραστάσεις. Το μπαλκόνι του σπιτιού μας έβλεπε το ”Σμαρούλα”. Και με άκουγε η μητέρα μου να γελάω, ενώ ο πατέρας μου ήταν νεκρός. Στο τέλος κάθε παράστασης η μητέρα μου με ρωτούσε αν μπορεί να έρθει να μου πει καληνύχτα. Ζητούσε την άδεια. Σαν να είχε καταλάβει τι μου είχε κάνει. Συμφιλιώθηκα αργότερα με τον πατέρα μου στον έναν χρόνο αφότου έφυγε», κατέληξε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments