Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [19/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [19/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [19/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [19/06/2020].

κριός

Όχι μόνο θα υπάρξει νέο επίπεδο κατανόησης, αλλά θα βρεις υποστήριξη για ένα σχέδιο που μέχρι τώρα αντιμετώπιζε εμπόδια. Μη δραστηριοποιηθείς όμως ακόμα. Γιατί άλλο πράγμα είναι η υποστήριξη του σχεδίου σου κι άλλο ο τρόπος που θα το εμφανίσεις στο ταίρι σου. Κάνε υπομονή και δείξε επιμονή. Πάντα αυτά τα δυο…αποδίδουν.

ταύρος

Η ζήλεια θα δείξει το άσχημο κεφάλι της τώρα. Αν κάποιος με τον οποίο συνεργάζεσαι δείξει τέτοια σημάδια, τότε ρίξε φως στο θέμα και ξεκαθάρισέ το. Αν ο αγαπημένος σου δείχνει πιο κτητικός τελευταία, τότε προσπάθησε να φέρεις ισορροπίες όπου χρειάζεται. Ο πολύς έλεγχος από την πλευρά του, θα αναδείξει τις επίμονες και αμυντικές σου ιδιότητες. Γι’ αυτό προσπάθησε, να μη φτάσετε σ’ αυτό το σημείο.

δίδυμοι

Η θετικότητά σου, μπορεί να δώσει την ώθηση που χρειάζεται ο αγαπημένος σου τώρα. Η σωστή ισορροπία όμως ανάμεσα στο να τον κάνεις να χαμογελάει και να του δίνεις χώρο για ν’ αναπνεύσει, μπορεί να μην είναι εύκολο. Μιλώντας του για όσα πρέπει να είστε και οι δύο ευγνώμονες και αποκαλύπτοντάς του τα όνειρα που έχεις για το κοινό σας μέλλον….είναι ό,τι χρειάζεται για να του φτιάξεις τη διάθεση.

καρκίνος

Επειδή κάτι μπορεί να είναι δύσκολο να αγνοηθεί ή να ξεχαστεί δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίσεις σαν να είναι βουνό απροσπέλαστο. Μπορεί να πάρεις κατάκαρδα κάτι που είπε άθελά του ο αγαπημένος σου. Προσπάθησε να μη το κάνεις θέμα. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να το παραβλέψεις, αλλά μπορείς να το διαχειριστείς, αν δείξεις ανωτερότητα.

λέων

Η φροντίδα του εαυτού σου, θα είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά σου τώρα, ειδικά αν σκοπεύεις να αλληλεπιδράσεις με το ταίρι σου αργότερα. Αν όμως νιώθεις πως ο εραστής σου είναι αρκετά απαιτητικός…τότε λίγη απόσταση ανάμεσά σας, θα βοηθήσει την κατάσταση. Μπορεί να βρεθούν οι ισορροπίες στην ερωτική σου ζωή… κι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες σου. Δεν βλάπτει το να θέλεις να κάνεις, ό,τι κάνει κι εκείνος για τον εαυτό του. Εξάλλου η απόσταση…μεγαλώνει τον έρωτα.

παρθένος

To shop therapy μπορεί να σου φανεί σαν η τέλεια λύση για να ανεβάσει τη διάθεσή σου. Μπορεί όμως να είναι μια αντίδραση στις συναισθηματικές απογοητεύσεις σου, που σχετίζονται με την αγάπη και την οικειότητα – ή ίσως την έλλειψη τους. Αντί να επικεντρώνεσαι σε ό,τι σου λείπει…. εστίασε στις ευχάριστες αναζητήσεις που είναι διαθέσιμες. Η ανοιχτή σου σκέψη, θα σπάσει μια αδιέξοδη κατάσταση, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ζυγός

Τα λόγια σου έχουν επιρροή τώρα. Κι αυτό μπορεί να σε κάνει πολύ ελκυστική στα μάτια κάποιου ατόμου. Η Σελήνη επηρεάζει την περιπέτεια, ενισχύοντας τα ρομαντικά συναισθήματα και την πείνα σου για νέες εμπειρίες. Ακόμα κι αν το να δεις το ηλιοβασίλεμα με κάποιον που λατρεύεις δεν είναι άμεσα εφικτό, ο προγραμματισμός ενός παθιασμένου σχεδίου για να φύγετε κάπου μαζί μελλοντικά, θα ενισχύσει την αισιοδοξία και την ελπίδα σου, τώρα.

σκορπιός

Ο εραστής σου μπορεί να γίνει ο τέλειος ακροατής, για μια ιδέα που σιγοβράζει στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Έχεις κάνει πολλές εμπνευσμένες σκέψεις για να γίνει η ερωτική σου ζωή πιο περιπετειώδης και αυθόρμητη. Το πάθος σου τροφοδοτεί τον σκοπό σου…. και η φαντασία σου θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται, για να φέρει λίγη επιπολαιότητα στα ερωτικά σου τώρα.

τοξότης

Η Αφροδίτη συνεχίζει να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σου. Φέρνει αρμονία στις στενές συνδέσεις σου, και ο πλανήτης της αγάπης σκοπεύει να ανεβάσει τη διάθεσή σου. Κάνοντας μια ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σου, μπορεί να σε εμπνεύσει να ακολουθήσεις ένα ρομαντικό σχέδιο που μέχρι τώρα, ήταν μόνο μια ιδέα στο μυαλό σου! Αυτό το όραμα χρειάζεται και αξίζει να το επιδιώξεις. Φέρτο στη ζωή.

 αιγόκερως

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια συζήτηση με τον εραστή σου, που επιθυμούσες καιρό.. Πιθανότατα θα χειριστείς το θέμα με την ηρεμία και τη χάρη που του αξίζει. Μπορεί κάποια στιγμή να νιώσεις, πως πατάς σε δύσκολο συναισθηματικό έδαφος. Όμως, η αποφασιστικότητά σου να αντιμετωπίσεις και να λύσεις κάτι προκλητικό στη σχέση σου, θα εξασφαλίσει ένα ευχάριστο αποτέλεσμα τώρα.

υδροχόος

Νέες ρομαντικές εμπειρίες ξεκινούν, οπότε άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη για να εμπνευστεί καινούργιες ιδέες. Η Σελήνη ενισχύει την αυτο-έκφρασή σου, εμπνέοντας σε να δεις τον έρωτα και τις σχέσεις, με νέα προοπτική. Αυτό θα σε βοηθήσει να εκφράσεις όσα νιώθεις στο ταίρι σου και θα σε ωθήσει να τον καλέσεις σε ένα ταξίδι εξερεύνησης των οραμάτων σου.

ιχθύες

Το φεγγάρι επηρεάζει τις εσωτερικές υποθέσεις σου…και θα έχεις την άνεση να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, ειδικά αν τα ερωτικά σου δε δείχνουν σημάδια πως χρειάζονται προσοχή. Όμως με το ταίρι σου ίσως εστιάσετε σε κάτι που δεν μπορείτε να έχετε. Γι’ αυτό επέλεξε λογικά. Αν το άγχος μεγαλώσει ανάμεσά σας, τότε πρέπει να είσαι αυτή που θα ηρεμήσει τις καταστάσεις. Να ξέρεις πως η παλίρροια θα επιστρέψει σύντομα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments